Κερδίστε δύο προσκλήσεις για το livestreaming των Bicep

Αφού δεν τους είδαμε στο Plisskën 2020, θα τους απολαύσουμε στις οθόνες μας την Παρασκευή 26/2. Μάθετε πως θα κερδίσετε προσκλήσεις, μέσα από το Avopolis Radio.

news.team
news.team

Αναμέναμε να μας «χορέψουν» στο Plisskën 2020, αλλά οι εξελίξεις της πανδημίας είχαν άλλα σχέδια για μας.

Ωστόσο, πρόσφατα ακούσαμε τους Bicep στο δίσκο Isles, ενώ, πολύ σύντομα, πρόκειται να τους απολαύσουμε σε ένα livestreaming, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για ένα διεθνές livestreaming event των Ιρλανδών, σε απευθείας σύνδεση με τη Saatchi Gallery του Λονδίνου που θα μεταδοθεί σε 5 διαφορετικές ζώνες ώρας και πάνω από 70 χώρες. 

To Avopolis και το Avopolis Radio, σε συνεργασία με το Plisskën, χαρίζουν σε 2 τυχερούς προσκλήσεις για το livestreaming των Bicep. 

Συντονιστείτε σήμερα Τετάρτη 24/2 στη διαδικτυακή συχνότητα του σταθμού μας και την εκπομπή της Άννα Γεωργάτου (12:00-14:00) αλλά και στο slot των 14:00-16:00 με τον Δημήτρη Λιλή. 

Stay tuned!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συντονιστείτε 18:00-20:00 στο σταθμό μας για ένα 2ωρο γεμάτο εγχώρια indie, με αφορμή τις ...

Όσα θα ακούσουμε στον σταθμό μας την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Όπως κάθε Δευτέρα, σας έχουμε το πρόγραμμα του σταθμού μας, που θα «μας πάει» μέχρι την Παρασκευή

FEATURED TODAY

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Για όσους δε χόρτασαν με τον σωσία του Morrissey, θυμόμαστε 10 μουσικούς που πάτησαν το πόδι τους στο Springfield, για να μπλέξουν συχνά σε περιπέτειες που δεν περίμεναν.

HOT STORIES

Ακούστε τη νέα εκδοχή του κομματιού από το After Hours.

O τραγουδιστής του συγκροτήματος ήταν 65 ετών.

Top