news.team

Το Avopolis Radio εύχεται καλή εβδομάδα κι αυτό είναι το newsletter #1 σχετικά με τις special εκπομπές της εβδομάδας που διανύουμε στο avopolisradio.gr

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε μπορείτε να τσεκάρετε την New Music Friday playlist του σταθμού. Ανεβαίνει από τον επιμελητή του σταθμού και ανανεώνεται κάθε Παρασκευή στις 2μμ. Μπορείτε να την ακολουθήσετε και ασφαλώς να την μοιραστείτε με φίλους. Θα περιλαμβάνει αυστηρά 23 τραγούδια (εγχώρια και διεθνή) κάθε εβδομάδα.

 

Αναλυτικά η ροή του προγράμματος:

 

Σήμερα Δευτέρα 15/2, υποδεχόμαστε την πρώτη εκπομπή της ομάδας Plisskën στις 4μμ και μέχρι τις 6μμ. 

Αναμείνατε μουσικές επιλογές από το πρόγραμμα του Plisskën 2020 που δεν είδαμε και επιλογές από ονόματα που ελπιζουμε να δουμε στο κοντινό μέλλον οταν καταφέρουμε να βρεθούμε πάλι σε φεστιβάλ. Συνοδεία ανέκδοτων backstage ιστοριών και inside jokes σχετικά με όσα θα συνέβαιναν αν γινόταν το φετινό φεστιβάλ. 

Νωρίτερα, στο 12-2μμ το Incoming του Δημήτρη Λιλή live & direct και στο 2-4μμ το Various Artists του Μάκη Μηλάτου. 

Την Τρίτη 16/2, η Ευδοκία Πρέκα επιστρέφει με μουσικές παραγωγές από διαφορετικές γωνιές του κόσμου στο εβδομαδιαίο 4-6μμ ραντεβού της, ενώ στο 6-8μμ ένα ακόμη φρέσκο μιξ από τον pop mastermind του σταθμού Βαγγέλη Κυριακάκη. 

Την Τετάρτη 17/2 οι πρώτες καλημέρες/καλησπέρες έρχονται από την εκπομπή με το μεγαλύτερο fan base στο chat του σταθμού. Στο 12-2μμ η Άννα Γεωργάτου και αμέσως στο 2-4μμ μετά η περίφημη Greeks Do It Better ενότητα του Μάκη Μηλάτου. 

4-6μμ κάθε Τετάρτη η Ξανθή Γεωργακοπούλου έχει τa vintage grooves. 

Την Πέμπτη 17/2 ο Δημήτρης Παπαζαρκάδας aka PZRK, επιστρέφει στο avopoliradio.gr με την μοναδική εκπομπή που υμνεί τις κιθάρες. Από το indie μέχρι το punk και ίσως τα λίγο πιο heavy jams έχουν την τιμητική τους στο 6-8μμ. 

Λίγο νωρίτερα αλλά και στην τελευταία εκπομπή της ημέρας τα βινύλια που παίζουμε ζυγίζουν τόνους. Στο 2-4μμ σε νέο slot λόγω πανδημίας, ο Mr.Z φέρνει τη στήλη του Diggin' στο ραδιόφωνο ενώ στο βραδινό 8-10μμ o ευαγγελιστής του εκλέκτικ, Βαλάντης Τερζόπουλος akα Electric Looser, ξεκινάει με βάση την jazz και φτάνει όπου τον βγάλει το groove μέσα από την εξαιρετική συλλογή βινυλίων του. 

Την Παρασκευή 18/2, στο 12-2μμ ξεκινάει η New Music Friday μανία, στο 2-4μμ ο Μάκης Μηλάτος συνεχίζει με νέες κυκλοφορίες ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η απογευματινή νεά προσθήκη των συντακτών του avopolis.gr . H αρχισυντάκτρια Ελένη Τζαννάτου αυτή την εβδομάδα στο Happy Tzou Friends προσκαλεί τον Άγγελο Κλειτσίκα για να κάνουν πολλά "References, references, references", σε μια εκπομπή που πηγαίνει εναλλάξ με αυτό που εύκολα χαρακτηρίζεται ως ντεμπούτο-αποκάλυψη και είναι το Low Fidelity show, του συντάκτη μας Άγγελου Κλειτσίκα μαζί με την Εύη -άκου αυτό- Χουρσανίδη. 

 

Κάθε, μα κάθε Παρασκευή βράδυ, βρέξει - χιονίσει, το δίωρο τoυ Kasseta Record Shop θα είναι εκεί. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured