Ένας κόσμος σινεμά: Αγαπημένες ταινίες από όλες τις γωνιές του κόσμου

Κινηματογραφικές ταινίες από όλον τον κόσμο προσγειώνονται αυτόν το μήνα στο σαλόνι μας!

Πώς θα σας φαινόταν αν από την άνεση του σαλονιού σας κάνατε αυτόν τον μήνα ένα ταξίδι στις ομορφότερες χώρες του κόσμου, μέσα από την πλούσια κινηματογραφική τους παραγωγή;

Μια πλατφόρμα σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε αγαπημένες ταινίες από όλες τις γωνιές του κόσμου και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε την παρέα και να καθίσετε αναπαυτικά.

Ο λόγος φυσικά για τη Nova, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό με πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood, αλλά και από όλον τον κόσμο, παιδικές και οικογενειακές ταινίες, ειδικές ζώνες για εβδομαδιαία ραντεβού, special αφιερώματα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες και pop-up θεματικά κανάλια.

Διαβάστε εδώ όλα όσα θέλατε να γνωρίζετε για τις αγαπημένες ταινίες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ιταλία, που μπορείτε να απολαύσετε μέσα από τη Nova και την πλατφόρμα της EON κάθε Τετάρτη στις 22:00, στο Novacinema1!

Η Φωλιά (The Nest) του Sean Durkin

Η ζωή ενός entrepreneur και της αμερικανικής καταγωγής οικογένειάς του παίρνει μια περίεργη τροπή, όταν όλοι μαζί μετακομίζουν σε μια έπαυλη στην αγγλική εξοχή. Το period drama σε παραγωγή, σενάριο και σκηνοθεσία του Sean Durkin, με τους Jude Law, Carrie Coon, Charlie Shotwell, Oona Roche και Adeel Akhtar. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival του 2020. Αμερικανο-βρετανική παραγωγή.

Θέλημα Θεού (Grâce à Dieu) του François Ozon

Τρεις άνδρες, κακοποιημένοι από τον ίδιο ιερέα κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας, επιχειρούν να δικαιωθούν για τα βιώματά τους, εκθέτοντας στην πορεία τις προσωπικές τους εμπειρίες, αλλά και επερωτώντας τις επιλογές τους ως προς τις συζύγους τους, την οικογένεια και τους συναδέλφους τους. Το γαλλο-βελγικό δράμα δια χειρός François Ozon, με τους Melvil Poupaud, Denis Ménochet και Swann Arlaud. Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, κερδίζοντας το μεγάλο βραβείο της επιτροπής.

No Filter (Chamboultout) του Eric Lavaine

Η Béatrice γιορτάζει την κυκλοφορία του βιβλίου της στο οποίο αφηγείται το ατύχημα του συζύγου της, Frédéric, ένα ατύχημα που τον έκανε να χάσει την όρασή του. Ο Frédéric, από την πλευρά του, έχει γίνει ένας άνθρωπος που έχει εμμονή με το φαγητό και λέει ό,τι σκέφτεται, χωρίς κανένα απολύτως φίλτρο. Η γαλλική κωμωδία του Eric Lavaine, με τους José Garcia, Michael Youn, Anne Marivin, Annie Girardot, Jean-François Cayrey και Alexandra Lamy.

Η Ασυμβίβαστη (Fortunata) του Sergio Castellitto

Η ιστορία μιας νεαρής μητέρας, που αφήνει πίσω της έναν αποτυχημένο γάμο, παλεύοντας καθημερινά για το όνειρό της να ανοίξει το δικό της κομμωτήριο και να διεκδικήσει την ανεξαρτησία και το δικαίωμά της στην ευτυχία. Η ιταλική δραματική ταινία του Sergio Castellitto, με τους Jasmine Trinca, Stefano Accorsi και Alessandro Borghi. Η ταινία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών το 2017, κερδίζοντας στην κατηγορία Un Certain Regard το βραβείο επιτροπής καλύτερης ερμηνείας για την Jasmine Trinca.

Απολαύστε τις παραπάνω ταινίες μέσα από την πλατφόρμα της EON, η οποία σας προσφέρει μεταξύ άλλων και προσωποποιημένες προτάσεις σε τίτλους ταινιών, ανάλογα με το τι έχετε ήδη παρακολουθήσει, ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνετε τι θα δείτε στη συνέχεια!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured