Μια prequel σειρά για τους 300 φαίνεται πως θα δούμε το επόμενο διάστημα από τη Warner Bros. Television, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο Variety. Ο Zack Snyder βρίσκεται απ’ ό,τι φαίνεται επίσης σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει το project, το οποίο μας γυρίσει ακόμα πιο πίσω στην ιστορία σε σχέση με την ταινία που κυκλοφόρησε το 2006.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το σενάριο της σειράς, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε σαν πληροφορία είναι ότι οι παραγωγοί των 300, Gianni Nunnari, Mark Canton και Bernie Goldmann ενδέχεται να επιστρέψουν και αυτοί για τις ανάγκες του project.

Οι 300 είναι βασισμένοι στο ομώνυμο graphic novel του Frank Miller και της Lynn Varley, πρωταγωνιστική φιγούρα του οποίου είναι ο Βασιλιάς Λεωνίδας που ηγήθηκε του πολέμου ενάντια στους Πέρσες με ηγέτη τον Ξέρξη. Αυτόν ερμήνευσε στη μεγάλη οθόνη ο Gerard Butler, ενώ στο πλευρό του είδαμε τον Rodrigo Santoro στον ρόλο του Ξέρξη και τους Lena Headey, David Wenham και Dominic West.

Οι 300 σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, αποφέροντας περισσότερα από 450 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Το budget της ταινία ανήλθε στα 65 εκατομμύρια, ενώ το 2014 ακολούθησε το sequel με τίτλο 300: Rise of an Empire.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured