Την επιστροφή του με μια νέα ταινία του Εξορκιστή ετοιμάζει ο μαιτρ του τρόμου, Mike Flanagan, ο οποίος θα συνεργαστεί για τις ανάγκες της με τη Blumhouse.

Ο δημιουργός μερικών από τις πιο δημοφιλείς σειρές τρόμου του Netflix, όπως τα The Haunting of Hill House, Midnight Mass και The Fall of the House of Usher, θα γράψει το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα αναλάβει την παραγωγή μιας ολοκαίνουριας ιστορίας από το σύμπαν του Εξορκιστή. Σύμφωνα με την ίδια τη Blumhouse, η νέα ταινία δεν θα αποτελεί sequel στο The Exorcist: Believer του 2023.

«Ο Εξορκιστής είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους έγινα σκηνοθέτης και είναι τιμή μου να έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι φρέσκο, έντονο και τρομακτικό μέσα στο σύμπαν του», δήλωσε ο Flanagan σε σχετικό statement.

Η ταινία αποτελεί το τέταρτο project του Flanagan με τη Blumhouse, μετά τα Oculus (2013), Hush (2016) και Ouija: Origin of Evil (2016).

Ο Flanagan πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του The Life of Chuck, ενός science fiction drama βασισμένου στο διήγημα του Stephen King από τη συλλογή του 2020, If It Bleeds.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured