Στο LA μας ταξιδεύει μέσα από το πρώτο teaser trailer της τέταρτης σεζόν του το αγαπημένο Only Murders in the Building, το οποίο και θα δούμε στις 27 Αυγούστου από το Hulu και το Disney+.

Η νέα σεζόν της λατρεμένης whodunnit σειράς για λάτρεις του true crime βλέπει τους Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) και Mabel (Selena Gomez) να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των γεγονότων της τρίτης σεζόν, όταν και η stunt double και φίλη του Charles, Sazz Pataki (Jane Lynch), γίνεται θύμα μιας ανεξιχνίαστης δολοφονίας. Παράλληλα, η επιτυχία του podcast τους τους φέρνει πιο κοντά στο Hollywood.

Μήπως ο Charles ήταν αυτός που προοριζόταν να γίνει το θύμα; Το λατρεμένο trio θα αναγκαστεί να ερευνήσει αυτό το ενδεχόμενο, όσο κατευθύνεται στο Los Angeles όπου ένα χολυγουντιανό  studio ετοιμάζει μία ταινία για το Only Murders podcast.

Πέρα από το βασικό trio, στην τέταρτη σεζόν θα δούμε ξανά και τη Meryl Streep ως Loretta Durkin, τη Da’Vine Joy Randolph ως Detective Williams και τον Michael Cyril Creighton στον ρόλο του Howard Morris.

Επιπλέον, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon, Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy και Richard Kind θα εμφανιστούν όλοι τους ως guest stars.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured