Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan της Νέας Υόρκης, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Bellevue όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τη New York Post, η οποία και αναφέρει ότι ο Buscemi περπατούσε στη γειτονιά του Kips Bay το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαΐου, όταν έπεσε θύμα της επίθεσης από έναν άγνωστο. Ο 66χρονος ηθοποιός εμφάνισε οίδημα στο πρόσωπο και στο αριστερό του μάτι, γι’ αυτό και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Ο Steve Buscemi υπέστη επίθεση στο κέντρο του Manhattan, ακόμη ένα θύμα μιας τυχαίας βίαιης πράξης στην πόλη», δήλωσε ο ατζέντης του ηθοποιού στη New York Post. «Είναι καλά και εκτιμά τις ευχές όλων, αν και είναι απίστευτα στενοχωρημένος για οποιονδήποτε έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο περπατώντας στους δρόμους της Νέας Υόρκης».

Το άτομο που επιτέθηκε στον Buscemi δεν έχει συλληφθεί ακόμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν άνδρα με γενειάδα, ο οποίος φορούσε μπλε καπέλο του baseball, ένα μπλε t-shirt και μαύρη φόρμα γυμναστικής.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured