Αυτοκτόνησε η Γαλλίδα ηθοποιός Emmanuelle Debever, που είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση τον Gérard Depardieu πριν από μερικά χρόνια. Η ηθοποιός είχε ερμηνεύσει τη Louison στην ταινία Danton στο πλευρό του Depardieu και η καταγγελία την πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2019, όταν εκείνη ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα.

Μετά από ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα στην καριέρα της με τη συμμετοχή της στην ταινία του 1982, η Debever έφυγε σύντομα από τα φώτα της δημοσιότητας και εγκατέλειψε το επάγγελμα μια για πάντα. Η ηθοποιός, σύμφωνα με τη Libaration, πέθανε στα 60 της χρόνια.

Ο Depardieu είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, σημειώνοντας στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro πως «ποτέ μα ποτέ δεν κακοποίησε γυναίκα». «Δεν μπορώ πλέον να συναινέσω σε αυτά που ακούω, όσα διαβάζω για τον εαυτό μου εδώ και αρκετούς μήνες. Θέλω επιτέλους να σας πω την αλήθεια μου. Δεν έχω κακοποιήσει ποτέ γυναίκα. Το να πληγώσω μια γυναίκα θα ήταν σαν να κλωτσούσα τη μητέρα μου στο στομάχι», σημείωνε χαρακτηριστικά ο Depardieu.

Η Emmanuelle Debever φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της στις 7 Δεκεμβρίου, την ίδια μέρα δηλαδή με την προβολή ενός ντοκιμαντέρ για τον Depardieu στο TV Channel France 2 με τίτλο Gerard Depardieu: The Fall of the Ogre.

Ο Depardieu έχει κατηγορηθεί και για δύο ακόμη περιπτώσεις βιασμού από μια άλλη γυναίκα το 2018, η οποία υποστηρίζει ότι της επιτέθηκε όταν εκείνη ήταν 22 ετών. Τον Δεκέμβριο του 2020 τέθηκε υπό επίσημη έρευνα, αλλά δεν φυλακίστηκε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured