Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο ηθοποιός Paul Reubens, γνωστός για την ερμηνεία του Pee-wee Herman. Είχε διαγνωστεί πριν από έξι χρόνια με καρκίνο.

«Χθες το βράδυ (30 Ιουλίου) αποχαιρετήσαμε τον Paul Reubens, έναν εμβληματικό Αμερικανό ηθοποιό, κωμικό, συγγραφέα και παραγωγό του οποίου ο αγαπημένος χαρακτήρας, Pee-wee Herman, έκανε χαρούμενες γενιές παιδιών και ενηλίκων με τη θετικότητα και την ιδιοτροπία του και την πίστη στη σημασία της καλοσύνης» αναφέρει ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

«Ο Paul με γενναιότητα πάλεψε ιδιωτικά τον καρκίνο για χρόνια με την επιμονή και την εξυπνάδα του. Ήταν ένα προικισμένο και παραγωγικό ταλέντο, θα ζει για πάντα στο πάνθεον της κωμωδίας και στις καρδιές μας ως πολύτιμος φίλος και άνθρωπος με αξιοσημείωτο χαρακτήρα και γενναιοδωρία πνεύματος» αναφέρει η ανακοίνωση.

Στην ίδια ανάρτηση στο Instagram που δημοσιεύθηκε μετά τον θάνατό του, ο ηθοποιός Paul Reubens είχε αναφέρει: «Παρακαλώ αποδεχτείτε τη συγγνώμη μου που δεν μίλησα δημόσια για αυτό που αντιμετωπίζω τα τελευταία έξι χρόνια. Πάντα ένιωθα τεράστια αγάπη και σεβασμό για τους φίλους, τους θαυμαστές και τους υποστηρικτές μου. Σας έχω αγαπήσει όλους τόσο πολύ και μου άρεσε να δημιουργώ τέχνη για εσάς».

https://www.instagram.com/p/CvXme4ZxAR0/?img_index=1

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured