Σε ηλικία 25 ετών «έφυγε» από την ζωή ο ηθοποιός Angus Cloud, γνωστός για τον ρόλο του ως Fezco στην σειρά του HBO, Euphoria. Ο νεαρός ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα στο Auckland της California, με τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του να γνωστοποιείται αρχικά από το Variety. Στη συνέχεια, η οικογένειά του δημοσιοποίησε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον ηθοποιό.

«Με βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας από πολλές απόψεις. Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε ότι ο Angus έχει επανενωθεί με τον μπαμπά του, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ο Angus ήταν ανοιχτός στο να συζητά για τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για όλους, ότι δεν είναι μόνοι και ότι δεν πρέπει να το πολεμήσουν μόνοι τους», ανέφερε η οικογένεια του Cloud.

«Ελπίζουμε ότι ο κόσμος τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμη επεξεργαζόμαστε αυτήν την καταστροφική απώλεια», αναφέρεται στην δήλωση.

Ο Cloud έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως Fezco στην δραματική σειρά του HBO που βραβεύτηκε με Emmy. Ήταν βασικός χαρακτήρας στις δύο πρώτες σεζόν της σειράς.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured