Για την παραγωγή του Hocus Pocus 3 ετοιμάζονται τα studios της Disney, με τον Sean Bailey, πρόεδρο της Walt Disney Studios Motion Picture Production, να επιβεβαιώνει τα νέα μέσα από συνέντευξή του στους New York Times το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Στο Hocus Pocus 2 που κυκλοφόρησε το 2022 είδαμε τις αδερφές Sanderson να επανενώνονται, με τις Bette Midler, Sarah Jessica Parker και Kathy Najimy από την original ταινία του 1993 να επιστρέφουν στους αγαπημένους ρόλους τους. Η ταινία έσπασε κάθε streaming record στο Disney+ όταν κυκλοφόρησε, ούσα τελικά η πέμπτη πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς για την πλατφόρμα με 5.7 δισεκατομμύρια λεπτά viewed από τους χρήστες της.

Η Midler είχε επίσης προηγουμένως εκφράσει το ενδιαφέρον της για μια τρίτη ταινία στη σειρά, ώστε αυτή να μετατραπεί σε κερδοφόρο franchise.

Παράλληλα, η Parker έχει tease-άρει την πιθανότητα το Hocus Pocus 3 να είναι μια animated παραγωγή. «Αυτή θα ήταν μια cool και έξυπνη ιδέα. Είναι διασκεδαστικό, αστείο και θα ήταν ενδιαφέρον και καινοτόμο, είτε ως old-fashioned είτε ως νέο animation». Η ίδια είχε δηλώσει στο Entertainment Weekly: «Φυσικά και θα χαιρόμουν να κάνω μια συζήτηση για μια τρίτη ταινία – εξαρτάται και από το τι θέλουν η Kathy και η Bette».

Για να δούμε λοιπόν τι ετοιμάζει η Disney αυτή τη φορά!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured