Δόθηκε και επίσημα στη δημοσιότητα το trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, Poor Things, με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη Emma Stone, αλλά και τους Willem Dafoe, Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Jerrod Carmichael, Christopher Abbott, Margaret Qualley και Kathryn Hunter.

«Είναι ένα πείραμα. Ο εγκέφαλος και το σώμα της δεν έχουν συγχρονιστεί εντελώς. Αλλά προχωρά με φοβερούς ρυθμούς», ακούγεται στα πρώτα στιγμιότυπα του trailer από τη φωνή του χαρακτήρα του Willem Dafoe. Αυτό όσο παρουσιάζεται η εικόνα της Bella Baxter που ερμηνεύει η Stone, η οποία κάνει δειλά βήματα και τρέχει στην αγκαλιά του "baba" - επιστήμονα που την έχει φέρει ξανά στη ζωή.

Το Poor Things βασίζεται σε μυθιστόρημα του Alasdair Gray (Χαμένα Κορμιά), διασκευασμένο σεναριακά από τον Tony McNamara και σε αυτό παρακολουθούμε την ιστορία της Baxter, μιας νεαρής γυναίκας που επανέφερε στη ζωή ο λαμπρός και ανορθόδοξος επιστήμονας Dr Godwin Baxter.

Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη:

«Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει τι εστί ζωή. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 8 Σεπτεμβρίου 2023. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει από τη Feelgood Entertainment, χωρίς ακόμα επίσημη ημερομηνία.

Δείτε το επίσημο trailer:

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured