Το πρώτο teaser trailer με την Meryl Streep για το Only Murders In the Building Season 3 έδωσε στη δημοσιότητα το Hulu, με τη σειρά να αναμένεται να προβληθεί αργότερα μέσα στο 2023.

Η Streep πρόκειται να βρεθεί στη σειρά μαζί με τους μόνιμους πρωταγωνιστές της,  Selena Gomez, Martin Short και Steve Martin, ενώ returning guest star θα είναι και ο αγαπημένος Paul Rudd.

Το Only Murders in the Building παρακολουθεί τρεις παντελώς αταίριαστους φίλους,  τους Charles Haden-Savage (Martin), Oliver Putnam (Short) και Mabel Mora (Gomez), που ζουν στο ίδιο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη και μοιράζονται μια κοινή αγάπη για τα true crime podcasts. Όταν ένας φόνος σημειώνεται μέσα στο κτίριο, το trio θα έρθει κοντά και θα ξεκινήσει την παραγωγή του ολόδικού του podcast, μπαίνοντας παράλληλα σε φονικές περιπέτειες.

Ο χαρακτήρας του Rudd, Ben, ο οποίος συστήθηκε στο κοινό στη 2η σεζόν και πιο συγκεκριμένα στο φινάλε της, πρόκειται να παίζει στη νέα θεατρική παράσταση που ανεβάζει ο Charles. Σύμφωνα με το teaser trailer, το ίδιο φαίνεται να ισχύει και με τον χαρακτήρα της Streep.

Δείτε το νέο teaser trailer του Only Murders in the Building:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured