Η τελευταία θα είναι η επικείμενη, τέταρτη κατά σειρά σεζόν του Succession για την επιτυχημένη σειρά του ΗΒΟ, με τους Roys να μας αποχαιρετούν μια και καλή όταν αυτή τερματιστεί.

Η αποκάλυψη για το μέλλον της σειράς έγινε από τον δημιουργό της, Jesse Armstrong, ο οποίος την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου δήλωσε πως πρόκειται για μια δημιουργική απόφαση, έπειτα από συνάντηση με τους σεναριογράφους.

«Κοιτάξτε, νομίζω αυτό πρέπει να είναι. Όμως τι λέτε; Και εξερευνήσαμε διαφορετικά σενάρια: Θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλες δύο μικρές σεζόν ή δύο ακόμη σεζόν. Ή θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για χρόνια και να μετατρέψουμε τη σειρά σε κάτι εντελώς διαφορετικό, ώστε να είναι περισσότερο πολυποίκιλη, ένα είδος freewheeling και fun σειράς, όπου θα υπήρχαν καλές και κακές εβδομάδες. Ή θα μπορούσαμε να είμαστε πιο συμπαγείς και πλήρεις και να φύγουμε κάπως δυνατοί. Και αυτή ήταν πάντα η προτίμησή μου» δήλωσε ο δημιουργός.

Το Succession είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του HBO, με διθυραμβικές ως τώρα κριτικές, 48 υποψηφιότητες για Emmy και 12 νίκες. Η σειρά έχει μάλιστα αποσπάσει δύο συνεχόμενες χρονιές το βραβείο Emmy για Outstanding Drama Series. Οι εικασίες που έκαναν τον γύρο του Τύπου ήθελαν τη σειρά να ολοκληρώνεται στην 5η σεζόν της, γεγονός που από ό,τι φαίνεται τώρα, καταρρίπτεται.

Συνεχίζοντας να μιλά στον New Yorker, ο Armstrong δήλωσε: «Πιστεύω ότι αυτή η ιστορία διαδοχής που αφηγούμασταν είναι πλήρης». Ο ίδιος ωστόσο συμπλήρωσε: «Ίσως υπάρχει και ένα μέρος αυτού του κόσμου στον οποίο θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε, αν υπήρχε όρεξη; Ίσως υπάρχει και κάτι άλλο που θα μπορούσε να συμβεί, που θα αξιοποιούσε όσα καλά έχουν συμβεί στον τρόπο που εργαστήκαμε για αυτό».

Η αρχή του τέλους του Succession θα προβληθεί στο HBO και το HBO Max την Κυριακή 26 Μαρτίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured