Βασισμένη στην κλασική όπερα Carmen του Georges Bizet θα είναι η πολυαναμενόμενη ταινία του χορογράφου του Μαύρου Κύκνου, Benjamin Millepied, στην οποία και πρόκειται να δούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Paul Mescal και Melissa Barrera. Και έχουμε στη διάθεσή μας το πρώτο teaser της!

Ο υποψήφιος με Oscar και BAFTA Mescal και η Melissa Barrera που έγινε γνωστή από το Scream 5, ετοιμάζονται να προσγειωθούν στις αίθουσες σε μια νέα εκδοχή της κλασικής όπερας, σε σενάριο των Alexander Dinelaris Jr. (The Revenant και με Oscar Σεναρίου για το Birdman), Lisa Loomer (Girl, Interrupted) και Loïc Barrere. Μαζί με τους Mescal και Barrera πρωταγωνιστούν επίσης και η Elsa Pataky και η εμβληματική αλμοδοβαριανή μούσα, Rossy De Palma.

carmen_goalpost-pictures

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, η σύγχρονη Carmen είναι μια νεαρή και ανεξάρτητη γυναίκα που αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι της στην έρημο του Μεξικού μετά τον άγριο φόνο της μητέρας της. Και τότε ξεκινά η μεγάλη της περιπέτεια.

Η ταινία πραγματοποίησε την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Τορόντο το 2022 και θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 21 Απριλίου. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το αν πρόκειται να την απολαύσουμε στην Ελλάδα.

Δείτε το teaser της:

carmen

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured