Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η επιστροφή του Ghostface, το Deadline αποκαλύπτει ότι η Sony ετοιμάζεται να επαναφέρει το franchise.

Οι Jennifer Love Hewitt και Freddie Prinze Jr που πρωταγωνίστησαν στις δύο πρώτες ταινίες βρίσκονται σε συζητήσεις για να επιστρέψουν στους ρόλους τους, ενώ τη σκηνοθεσία αναμένεται να αναλάβει η Kaytin Robinson.

Η πρώτη ταινία του 1997 είχε σενάριο από τον Kevin Williamson που είχε γράψει και το Scream και με 115 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις, παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα slasher films όλων των εποχών. Το σίκουελ που ακολούθησε έναν χρόνο αργότερα δεν γνώρισε ανάλογη επιτυχία και η τρίτη ταινία του 2006, είχε εντελώς διαφορετικό καστ και πήγε κατευθείαν σε dvd.

«O στόχος μας ήταν να φτιάξουμε απλά ένα tribute στις κλασικές ταινίες τρόμου της δεκαετίας του '80. Και δούλεψε! Η ταινία ήταν νούμερο ένα τρεις εβδομάδες στη σειρά. Απλώς έκανε κλικ με το κοινό. Η τρίτη εβδομάδα ήταν το Σαββατοκύριακο του Halloween και ήταν νούμερο ένα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμασταν στην κορυφή για τρεις εβδομάδες» είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας Jim Gillespie. 

Στο I Know What You Did Last Summer Μια παρέα τεσσάρων φίλων χτυπούν και σκοτώνουν έναν άνθρωπο στον δρόμο, μετά από ατύχημα με το αμάξι τους. Τους πιάνει πανικός και αποφασίζουν να ρίξουν το πτώμα στη θάλασσα και να μην ξαναμιλήσουν ποτέ γι’ αυτό. Έναν χρόνο μετά, όλοι τους συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους, μέχρι που η μια κοπέλα από την παρέα θα λάβει ένα σημείωμα που γράφει: «Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι». Και τότε αρχίζει το κυνηγητό!Ακολουθήστε το Roxx για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες. 


Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured