Τις λεπτομέρειες για το νέο του τηλεοπτικό project μετά το Atlanta ανακοίνωσε ο Donald Glover, το οποίο και φέρει τον τίτλο Swarm.

Εμπνευσμένη από τη Beyoncé και τον Martin Scorsese, η σειρά του Amazon Prime Video θα ακολουθεί την ιστορία της Dre (που ερμηνεύει η Dominique Fishback), μιας νεαρής γυναίκας που είναι εμμονική με μια fictional pop star. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Vanity Fair, η πηγή της εμμονής της Dre μοιράζεται σημαντικές ομοιότητες με τη Beyoncé.

Ο Glover εργάστηκε πάνω στη σειρά με τη σεναριογράφο και παραγωγό του Atlanta, Janine Nabers, η οποία είναι και η showrunner στο Swarm.

«Μας ενδιέφερε πολύ να δημιουργήσουμε μια antihero ιστορία» δήλωσε η Nabers στο Vanity Fair, αναφέροντας ως τηλεοπτικούς αντιήρωες παραδείγματα όπως ο Don Draper του Mad Men και ο Tony Soprano των Sopranos. Η ομάδα πίσω από τη σειρά επιθυμούσε μάλιστα να δημιουργήσει μια νέα εκδοχή του αρχετύπου «μέσα από το φακό μιας μαύρης, σύγχρονης γυναίκας».

«Απλά σκεφτήκαμε ότι θα είχε πλάκα να φτιάξουμε ένα post-truth Piano Teacher αναμιγμένο με το The King Of Comedy», δήλωσε ο Glover, αναφερόμενος στη δραματική ταινία του Michael Haneke από το 2001 και στη μαύρη κωμωδία του Scorsese από το 1982.

Το crew πίσω από το Swarm αποτελείται κυρίως από άτομα που εργάστηκαν και για το Atlanta, το οποίο και ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερα seasons την περασμένη χρονιά. Σύμφωνα με τη Nabers, το νέο show είναι σαν το «αδερφάκι του Atlanta».  

Στο Swarm θα δούμε επίσης την Chloe Bailey στον ρόλο της αδερφής της Dre, Marissa, και τον Damson Idris σε αυτόν του χαρισματικού αγοριού της. Η Bailey αποτελεί το ήμισυ του Grammy-nominated R&B sister duo των Chloe x Halle, οι οποίες έχουν μάλιστα υπογράψει στο label της Beyoncé, Parkwood Entertainment.

Δείτε φωτογραφίες από το Swarm πιο κάτω:

swarm-main-2

swarm-main-3swarm-main-4‘Swarm’. CREDIT: Warrick Page/Prime Video

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured