Boogeyman: Μία μαθήτρια λυκείου μαζί με την μικρότερη αδελφή της, θρηνούν ακόμα τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους, χωρίς μεγάλη υποστήριξη από τον (ψυχολόγο) πατέρα τους που έχει βυθιστεί στη δική του θλίψη.

Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται απροσδόκητα στο σπίτι του ζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που κυνηγά τις οικογένειες και τρέφεται με τα δεινά των θυμάτων της.

Αυτή είναι η πλοκή του Boogeyman που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί στο Hulu. Tα πήγε εξαιρετικά στα test screenings, έτσι η Disney αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία για τους κινηματογράφους ελπίζοντας ότι θα έχει μία μεγάλη επιτυχία, λόγω και του μικρού κόστους δημιουργίας.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του Stephen King που κυκλοφόρησε αρχικά πριν από 40 χρόνια με το περιοδικό Cavalier και πέντε χρόνια αργότερα μπήκε στη συλλογή διηγημάτων «Νυχτερινή Βάρδια». Η ταινία έρχεται στους κινηματογράφους στις αρχές Ιουνίου και αυτό που ακολουθεί είναι το πρώτο trailer:



Ακολουθήστε το Roxx στο  για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες.


Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured