Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της επιστροφής του Succession, το οποίο και αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες του ΗΒΟ την άνοιξη του 2023.

Το trailer για την τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς παρουσιάζει μερικά references σε γεγονότα από το season finale του προηγούμενου κύκλου επεισοδίων, γι΄ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μια επανάληψη αυτού ενόψει του νέου υλικού της σειράς.

Το Succession ανανεώθηκε για την τέταρτη σεζόν του τον Οκτώβριο του 2021, έχοντας ξεκινήσει τα γυρίσματά του τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με πρόσφατο report, Alexander Skarsgård (Lukas Matsson), Nicholas Braun (Greg Hirsch) και Sarah Snook έχουν γυρίσει στιγμιότυπα της σειράς στη Νορβηγία, με ένα ολόκληρο επεισόδιο αυτής να λαμβάνει χώρα στα βουνά της χώρας.

Μιλώντας στο Variety, ο παραγωγός της σειράς, Scott Ferguson, ανέφερε: «Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι όταν ο Alexander ήρθε στη σειρά – είναι ένας φανταστικός ηθοποιός. Και από την αρχή, η ιδέα του showrunner, Jesse Armstrong, ήταν η tech company της σειράς να διέθετε έναν ηγέτη με καταγωγή από Σκανδιναβική χώρα».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured