Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ακουγόταν ο Andy Warhol αν ένα πρόγραμμα ΑΙ χρησιμοποιείτο για να μιμηθεί τη φωνή του; Τώρα μπορείτε να μάθετε, βλέποντας το trailer του νέου docuseries του Netflix και του Ryan Murphy για την πολυτάραχη ζωή του, βασισμένο πάνω στα ημερολόγιά του που κυκλοφόρησαν μετά τον θάνατό του.

Μέσα από έξι επεισόδια διάρκειας μιας ώρας, τα Andy Warhol Diaries ξεκινούν από τα παιδικά χρόνια του Warhol στο Pittsburgh, για να επεκταθούν στη συνέχεια στο ταξίδι του στη δημιουργία μέσα από τη σκηνοθεσία, τις εκδόσεις, τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές και τις εικαστικές τέχνες. Έχοντας λάβει την έγκριση του Andy Warhol Foundation, η σειρά ντοκιμαντέρ αναμένεται να χρησιμοποιήσει υπερσύγχρονες ΑΙ τεχνικές, οι οποίες και θα βοηθήσουν ώστε ο ίδιος ο εκκεντρικός καλλιτέχνης να αφηγείται τα περιεχόμενα των ημερολογίων του, τα οποία και ξεκίνησε να κρατά το 1968 έπειτα από περιστατικό στο οποίο δέχθηκε μια σφαίρα.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία στα Andy Warhol Diaries υπογράφει ο Andrew Rossi, ο οποίος είναι και executive producer της σειράς ντοκιμαντέρ μαζί με τον Murphy.

Δείτε εδώ το trailer του νέου docuseries του Netflix, που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαρτίου:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured