Το εντυπωσιακό πρώτο trailer του Elvis biopic δια χειρός Baz Luhrmann είναι πλέον γεγονός και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.

Η ταινία για τη ζωή του Βασιλιά του Rock and Roll, τον οποίο υποδύεται ο Austin Butler, θα εστιάζει στη σχέση του ίδιου με τον manager του, Colonel Tom Parker, με τον Tom Hanks στον ρόλο του δεύτερου. Το Elvis ξεκινά με τα πρώτα βήματα του μουσικού που άφησε εποχή και παρακολουθεί την πορεία του προς την απόλυτη δόξα και φήμη στο καλλιτεχνικό στερέωμα, όσο το πολιτιστικό φόντο της Αμερικανικής κοινωνίας εξελίσσεται κι αυτό, απομακρυνόμενο από τα χρόνια της αθωότητας.

Στον ρόλο της Priscilla Presley θα δούμε την Olivia DeJonge, ενώ ο Kelvin Harrison Jr. υποδύεται στην ταινία τον μεγάλο B.B. King.

Γνωστός για τα εντυπωσιακά του μιούζικαλ, όπως τα Moulin Rouge!, The Great Gatsby και Romeo + Juliet, ο Luhrmann εντυπωσιάζει από το πρώτο κιόλας trailer της ταινίας, στο οποίο και πρωταγωνιστεί η technicolour αισθητική και τα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια.

Στην ταινία, ο Tom Parker του Tom Hanks θα ακούγεται και σαν αφηγητής των γεγονότων, ενώ αυτή θα διαθέτει και μια πιο πολιτική διάσταση, σχολιάζοντας πέρα από τα έργα και τις ημέρες του Elvis Presley, γεγονότα όπως οι δολοφονίες των JFK και Martin Luther King Jr..

Το Elvis biopic αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον ερχόμενο Ιούνιο.

Δείτε εδώ το πρώτο trailer της ταινίας:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured