Τον David Lynch επέλεξε ο Steven Spielberg για τη νέα, ημι-αυτοβιογραφική του ταινία, The Fabelmans, στην οποία και πρόκειται να εμφανιστεί σε έναν ρόλο-έκπληξη.

Πρόκειται για την πρώτη κινηματογραφική συνεργασία των δύο πολυβραβευμένων και άκρως επιτυχημένων σκηνοθετών και αυτή δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο προσωπικό project, μιας που το Fabelmans αναμένεται να είναι ένα ημι-αυτοβιογραφικό coming-of-age πόνημα του Spielberg, ο οποίος και ονομάζεται Sammy Fabelman στην ταινία.

Η Michelle Williams θα βρεθεί στον ρόλο της μητέρας του Fabelman, ενώ ο Paul Dano σε αυτόν του πατέρα του. Ο Seth Rogen από την άλλη θα υποδυθεί τον αγαπημένο του θείο.

Ο Spielberg συνέγραψε το σενάριο της ταινίας με τον Tony Kushner, ενώ πρόκειται για το πρώτο σενάριο που υπογράφει μετά το A.I. Artificial Intelligence του 2001.

Παρότι δεν γνωρίζουμε επίσημα ποιον θα υποδυθεί ο Lynch στην ταινία, φημολογείται έντονα ότι ο ρόλος του θα είναι αυτός του σκηνοθέτη John Ford, ο οποίος πέρασε πέντε λεπτά μαζί με τον Spielberg όταν εκείνος ήταν 15 ετών, τα οποία και υπήρξαν καθοριστικά στη μετέπειτα εξέλιξή του ως ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες όλων των εποχών.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured