Για κακούργημα ενδοοικογενειακής βίας κατηγορήθηκε ο Devin Ratray.

Ο 44χρονος ηθοποιός παραδόθηκε στην αστυνομία της Oklahoma City, μετά από ένταλμα σύλληψής του. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία (ως κακούργημα) και αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης 25.000 δολαρίων.

Μια γυναίκα, που αναγνωρίστηκε ως η κοπέλα του Ratray, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία στις 10 Δεκεμβρίου, μετά από καυγά το προηγούμενο βράδυ. Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, ο Ratray ήταν μεθυσμένος όταν θύμωσε με τη γυναίκα, η οποία χάρισε ένα αυτόγραφο σε φωτογραφία του... χωρίς να το χρεώσει. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Ratray της επετέθη μόλις επέστρεψαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην πόλη της Οκλαχόμα.

«Το θύμα είχε δυσκολία στην αναπνοή ενώ στραγγαλιζόταν και ενώ το χέρι του κατηγορούμενου ήταν πάνω από το στόμα της», αναφέρει η ένορκη κατάθεση. «Έτσι πεθαίνεις», φέρεται να είπε ο Ratray στη γυναίκα και συνέχισε να τη γρονθοκοπεί στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα είχε αρκετούς ορατούς μώλωπες, συμπεριλαμβανομένων σημαδιών κάτω από τα δύο μάτια της. Είχε επίσης σημάδια πάνω από την αριστερή πλευρά του άνω χείλους της και χτυπήματα στο δεξί της χέρι.

Εκπρόσωπος του Ratray είπε στο TMZ ότι το ζευγάρι είχε λογομαχία, αλλά αυτή δεν μετατράπηκε σε σωματική βία.

Ο Ratray εμφανίστηκε πρόσφατα και πάλι ως Buzz McCallister στην ταινία του Disney+, Home Sweet Home Alone.

Φωτογραφία από το TMZ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured