Το πρώτο του trailer για το Pam & Tommy μοιράστηκε το Hulu, την επικείμενη limited series του σχετικά με την Pamela Anderson και τον Tommy Lee.

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου και σε αυτήν θα παρακολουθήσουμε τη σχέση του celebrity couple από τον γάμο τους το 1995 (4 μόλις μέρες μετά τη γνωριμία τους), τη γέννηση των δύο παιδιών τους, το γύρισμα του honeymoon sex tape τους, αλλά και τις δικαστικές διαμάχες που προέκυψαν όταν αυτό κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Η Lily James πρωταγωνιστεί ως η πρώην ηθοποιός του Baywatch, ενώ ο Sebastian Stan συμπρωταγωνιστεί στον ρόλο του drummer των Mötley Crüe. Ο Seth Rogen υποδύεται τον Rand, τον άντρα που έκλεψε από το ζευγάρι το περίφημο sex tape.

Το all-star cast της σειράς περιλαμβάνει επίσης τον Nick Offerman, την Taylor Schilling και τον Andrew Dice Clay στον ρόλο ενός mobster. Ο Rogen βρέθηκε επίσης στον ρόλο του executive producer μαζί με τον Evan Goldberg, ενώ ο Craig Gillespie (I, Tonya) σκηνοθέτησε τη σειρά.

Οι Anderson και Lee δεν εμπλέκονται με κάποιον τρόπο στην παραγωγή της σειράς, είναι ωστόσο ενήμεροι για την επικείμενη κυκλοφορία της και δεν έχουν εκφράσει κάποια διαφωνία.

Δείτε εδώ το trailer για το Pam & Tommy:

https://youtu.be/iQqzMMNrQQI

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured