Τίτλοι τέλους έπεσαν και επίσημα για τα γυρίσματα του western Rust έπειτα από τον τραγικό θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας, Halyna Hutchins, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα κατά λάθος από τον Alec Baldwin κατά τη διάρκεια μιας πρόβας. Η είδηση έγινε γνωστή μετά από συνέντευξη του ηθοποιού.

«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατό, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό», σχολίασε.

Ο Baldwin μίλησε για πρώτη φορά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στις 21 Οκτωβρίου και επανέλαβε για ακόμη μια φορά πόσο τον επηρέασε το γεγονός.

«Ήταν οικογένειά μου» ανέφερε για το θύμα, σύμφωνα με τα πλάνα που μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι TMZ. Σε αναρτήσεις του στο Twitter είχε ήδη εκφράσει την οδύνη του για τον θάνατό της και διαβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με την αστυνομία στις έρευνές της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η Hutchins. Ο Baldwin κρατούσε στα χέρια του ένα όπλο, το οποίο θεωρούσε ότι ήταν άσφαιρο, όταν και τράβηξε τη σκανδάλη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η αληθινή σφαίρα που βρισκόταν στη θαλάμη σκότωσε τη Hutchins και τραυμάτισε στον ώμο τον σκηνοθέτη, Joel Sousa.

Ο Baldwin ανέφερε επίσης ότι δεν μπορεί να ξέρει πότε θα είναι έτοιμος και πάλι να εργαστεί σε ένα πλατό όπου θα υπάρχουν όπλα και τόνισε ότι τα γυρίσματα του Rust δεν θα ξαναρχίσουν. Ο δημοφιλής ηθοποιός υπήρξε και συμπαραγωγός της ταινία.

«Ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και γυρίζαμε μαζί αυτήν την ταινία όταν συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός», κατέληξε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured