Πανέτοιμη φαίνεται πως είναι η νέα ταινία της Α24 δια χειρός Sean Baker, μιας που η εταιρία κυκλοφόρησε χθες ένα πρώτο trailer γι’ αυτήν. Η νέα ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη των Florida Project και Tangerine τιτλοφορείται Red Rocket, ενώ πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Simon Rex στον ρόλο του ξεπεσμένου porn star, Mikey Saber, ο οποίος αποφασίζει να επιστρέψει στην γενέτειρά του στο Texas City. Παρότι κανείς δεν φαίνεται διαθέσιμος ώστε να τον υποδεχθεί πίσω, ο Saber θα κάνει τα πάντα ώστε να επανασυνδεθεί με παλιούς φίλους, να αναπληρώσει για λάθη του παρελθόντος, ακόμη και να κάνει μια νέα σχέση.

Στο cast της ταινίας περιλαμβάνονται επίσης οι Bree Elrod, Brenda Deiss, Ethan Darbone, Brittney Rodriguez και Judy Hill, ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο  Baker μαζί με τον συνεργάτη του, Chris Bergoch. Στο ρόλο του παραγωγού επίσης ο  Baker μαζί με τους Samantha Quan, Alex Saks, Alex Coco και Shih-Ching Tsou.

Η ταινία βραβεύθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και στο Deauville American Film Festival με βραβείο Κριτικής Επιτροπής, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 3 Δεκεμβρίου.

Δείτε εδώ το trailer:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured