Ως θύμα της cancel culture αυτοχαρακτηρίστηκε ο Johnny Depp σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του San Sebastian.

Ο ηθοποιός βρίσκεται στο φεστιβάλ για να λάβει το τιμητικό Donostia Award, ως «ένας από τους πιο ταλαντούχους και ικανούς ηθοποιούς του σύγχρονου κινηματογράφου».

Ο Depp, που πρόσφατα έχασε σε δικαστική διαμάχη ενάντια στην πρώην σύζυγό του, Amber Heard, την οποία είχε κακοποιήσει, ανέφερε στη συνέντευξη ότι κανείς δεν είναι ασφαλής από την cancel culture καλώντας τον κόσμο να υποστηρίξει όσους αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους αδικία.

«Είναι τόσο εκτός ελέγχου, που σας υπόσχομαι πως κανείς δεν είναι ασφαλής. Ούτε ένας από εσάς. Ούτε ένας εκεί έξω», ανέφερε. «Χρειάζεται μόλις μια πρόταση και δεν υπάρχει αντίλογος από εκεί και πέρα, το χαλί έχει τραβηχτεί. Δεν είμαι μόνο εγώ αυτός που του έχει συμβεί, έχει συμβεί σε πολλούς ανθρώπους. Έχει συμβεί σε γυναίκες, άνδρες. Δυστυχώς από ένα σημείο και μετά νομίζουν ότι είναι φυσιολογικό ή ότι φταίνε οι ίδιοι. Όταν δεν φταίνε».

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Depp κατηγόρησε τη βιομηχανία του Hollywood ότι μποϋκόταρε την τελευταία του κυκλοφορία στις ΗΠΑ, το Minamata.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured