Από την τηλεοπτική διασκευή του Mr. & Mrs. Smith αποχώρησε η Phoebe Waller-Bridge, η οποία θα συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά με τον Donald Glover. Στην παραγωγή της Amazon, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2022, η Waller-Bridge είχε και το ρόλο της παραγωγού. Βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του 2005 με τους Brad Pitt και Angelina Jolie, στο Mr. & Mrs παρακολουθούμε τη ζωή δύο παντρεμένων μεταξύ τους εκτελεστών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, η δημιουργός του Fleabag «είχε ένα διαφορετικό δημιουργικό όραμα για τη σειρά» από τον Glover, γι’ αυτό τον λόγο και αποχώρησε από την παραγωγή. Οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία Solo: A Star Wars Story.

Για το χαρακτήρα της Waller-Bridge αναμένεται να γίνει recast, ενώ ο Glover διατηρεί τον ρόλο του, μιας που είναι ταυτόχρονα συνδημιουργός και παραγωγός της σειράς. Η μεταξύ τους σχέση παραμένει φυσικά φιλική, αφού η διαφωνία τους ως προς την παραγωγή της σειράς δεν έφερε εντάσεις.

Η Waller-Bridge συνεχίζει τα γυρίσματα για το Indiana Jones 5, όπου και πρωταγωνιστεί στο πλάι του Harrison Ford, ενώ ο Glover τελειώνει τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του Atlanta, που θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2022.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured