Για τη συνεργασία του πρώην συζύγου της και ηθοποιού, Brad Pitt, με τον Harvey Weinstein τοποθετήθηκε η Angelina Jolie σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Guardian. H ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Weinstein στο παρελθόν στην ταινία Playing By Heart, όταν ο ίδιος την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια τον γυρισμάτων. Η ίδια μετά το περιστατικό φρόντισε να μείνει μακριά από τον παραγωγό, ενώ ενημέρωσε κόσμο της βιομηχανίας για τη συμπεριφορά του Weinstein μέσω του τότε συζύγου της Jonny Lee Miller, ο οποίος σημειώνει ότι την στήριξε μετά το περιστατικό.

«Μου είχε προταθεί ένας ρόλος για το Aviatorτον οποίο όμως απέρριψα γιατί θα ήταν εκείνος στην παραγωγή της ταινίας», ανέφερε η σταρ στη συνέντευξή της, προσθέτοντας ότι η ίδια δεν ξανασυνεργάστηκε μαζί του ποτέ ξανά και ότι της ήταν εξαιρετικά δύσκολο όταν το έκανε ο Brad Pitt.

Ο Pitt συνεργάστηκε με τον Weinstein στο Inglourious Basterds  του 2009, αλλά και στο Killing Them Softly το 2012.

«Τσακωθήκαμε γι’ αυτό» θυμάται η Jolie, η οποία σημείωσε πόσο την πλήγωσε η συνεργασία τους.

Ο Weinstein καταδικάστηκε σε 23 έτη φυλάκισης σε φυλακή της πολιτείας της Νέας Υόρκης την προηγούμενη χρονιά, έχοντας βρεθεί ένοχος για δεκάδες σεξουαλικές κακοποιήσεις πρώτου βαθμού αλλά και για σειρά από βιασμούς. Οι 50 γυναίκες που κατηγόρησαν τον πάλαι ποτέ παραγωγό του Hollywood θα μοιραστούν 17 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured