Τη συνεργασία του με τον Robin Williams στην κλασική πλέον ταινία, Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών, μνημόνευσε πρόσφατα ο δημοφιλής ηθοποιός, Ethan Hawke. Ο Hawke, που συμμετείχε στην ταινία του 1989 στο ρόλο ενός από τους μαθητές του Williams, θυμήθηκε τη συμμετοχή του σε αυτήν σε ένα πρόσφατο Q&A session στο οποίο συμμετείχε στο Karlovy Vary Film Festival.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε πως ως νέος στο χώρο τότε, αισθανόταν τρόμο κατά τη συνεργασία του με τον Williams. «Πίστευα ότι με μισούσε. Είχε τη συνήθεια να κάνει ένα σωρό αστεία στο σετ. Στα 18 μου το έβρισκα αυτό ιδιαίτερα ενοχλητικό. Δεν σταματούσε με τίποτα και εγώ δεν γελούσα με τίποτα από όσα έκανε» ανέφερε ο Hawke. «Υπήρχε μια σκηνή στην οποία με βάζει να γράψω αυθόρμητα ένα ποίημα μπροστά στην τάξη. Στο τέλος της έκανε πλάκα με αυτό, αναφέροντας πως με έβρισκε τρομακτικό. Ή τουλάχιστον νόμιζα πως έκανε πλάκα» πρόσθεσε. «Όσο μεγαλώνω, αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει όντως κάτι τρομακτικό στην υπερβολική σοβαρότητα των νέων, στην έντασή τους» συμπλήρωσε.

Παρά την αρχική ένταση μεταξύ τους, ο Hawke ανέφερε πως ο τρόμος που αισθανόταν είχε να κάνει με την ηλικία του και πως στη συνέχεια ο Williams τον σύστησε σε έναν ατζέντη φίλο του, ο οποίος θα γινόταν μάλιστα ο πρώτος μεγάλος εκπρόσωπος του ηθοποιού στη βιομηχανία.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Zak και η Zelda Williams, τα παιδιά του εκλιπόντα Robin Williams, απέτισαν φόρο τιμής στον πατέρα τους για τη συμπλήρωση επτά χρόνων από το θάνατό του. Ο Williams αυτοκτόνησε το 2014 μετά από μια λανθασμένη διάγνωση Parkinson. Λίγο καιρό μετά έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός έπασχε από μια μορφή άνοιας η οποία ήταν μη διαγνωσμένη και επηρέαζε τη λειτουργία του εγκεφάλου και την αντίληψή του.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured