Σε Α’ τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, στις 22:00, γεμίζοντας τα καλοκαιρινά βράδια με γέλιο, δράση, αγωνία και περιπέτεια!

Την Κυριακή 2 Αυγούστου έρχεται η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη, «Ενήλικοι στην αίθουσα», του αναγνωρισμένου διεθνώς Έλληνο-γαλλου δημιουργού Κώστα Γαβρά.



Ακολουθεί μεταγλωττισμένη η οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων, «Η οικογένεια Άνταμς», που έσπασε τα ταμεία, την Κυριακή 9 Αυγούστου. Αυτή τη φορά η οικογένεια Άνταμς απολαμβάνει τη μακάβρια ζωή της σε μια επιβλητική... έπαυλη, μέχρι που μια δαιμόνια τηλεπερσόνα αποφασίζει ότι η παράξενη οικογένεια δεν έχει θέση στην ειδυλλιακή γειτονιά!



Την Κυριακή 16 Αυγούστου θα προβληθεί η ταινία δράσης – επιστημονικής φαντασίας «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό πεπρωμένο» με τον εμβληματικό Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και την Λίντα Χάμιλτον. Είκοσι χρόνια από τότε που απέτρεψε το τέλος του κόσμου, η σκληραγωγημένη Σάρα Κόνορ καλείται να προστατεύσει μία κοπέλα από ένα ανθρωποειδές που ήρθε από το μέλλον για να τη σκοτώσει.



Την Κυριακή 23 Αυγούστου έρχεται το συναρπαστικό θρίλερ μυστηρίου «Ένας καλός ψεύτης» με τους Έλεν Μίρεν και Ίαν ΜακΚέλεν όπου ένας απατεώνας βάζει στο στόχαστρο μία πλούσια γυναίκα και μπαίνει στη ζωή της χρησιμοποιώντας περίτεχνα κόλπα.



Την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου κάνει πρεμιέρα η αληθινή ιστορία – blockbuster - «Κόντρα σε όλα», η οποία ήταν υποψήφια φέτος για 4 Όσκαρ, αναμεσά τους και για αυτό της Καλύτερης Ταινίας, ενώ απέσπασε τελικά το Όσκαρ Καλύτερου Μοντάζ και Καλύτερου Ήχου. Πρωταγωνιστούν οι συγκλονιστικοί στους ρόλους τους Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ. Η υπόθεση λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του ’60 όπου ο σχεδιαστής αυτοκινήτων Κάρολ Σέμπι και ο οδηγός Κεν Μάιλς αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τη Ford στη νίκη εναντίον της Ferrari, στον αγώνα 24 Ωρες του Λε Μαν.

Όλες οι παραπάνω ταινίες θα είναι διαθέσιμες και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να τις απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured