Η πολυβραβευμένη σειρά, «Mad Men», έρχεται με όλους τους κύκλους επεισοδίων (7 κύκλοι, 92 επεισόδια), στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, από την Τετάρτη 10 Ιουνίου, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Η σειρά εξερευνά τη λαμπερή και γεμάτη δυναμισμό «Χρυσή Εποχή» της διαφήμισης στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’60 και τη ζωή του φιλόδοξου και ιδιαιτέρως γοητευτικού Ντον Ντρέιπερ, του πιο επιτυχημένου διαφημιστή της Λεωφόρου Μάντισον.

Το «Mad Men» έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως, ενώ έχει βραβευθεί με πολυάριθμα βραβεία, ανάμεσα τους δεκαέξι Βραβεία Έμμυ και πέντε Χρυσές Σφαίρες. Αποτελεί την πρώτη σειρά καλωδιακού τηλεοπτικού καναλιού που έλαβε ποτέ το «Βραβείο Έμμυ Εξέχουσας Δραματικής Σειράς» το 2008, επιτυχία που επανέλαβε το 2009. Και τις τρεις χρονιές που προβλήθηκε ο πρωταγωνιστής Jon Hamm έλαβε υποψηφιότητα για το «Βραβείο Εξέχουσας Ανδρικής Ερμηνείας σε Δραματική Σειρά» του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών, ενώ το σύνολο του καστ τιμήθηκε στα ίδια βραβεία κατά τα έτη 2008 και 2009. To 2009, η σειρά έλαβε το Βραβείο Καλύτερης Διεθνούς Σειράς από τη Βρετανική Ακαδημία Τηλεόρασης.

Πρωταγωνιστούν οι Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, Christina Hendricks, ενώ δημιουργός της σειράς είναι ο Matthew Weiner (ο οποίος είναι δημιουργός και του «The Sopranos»).

Το «Mad Men» θεωρείται μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, με πολύ υψηλό μερίδιο τηλεθέασης, πολυάριθμες βραβεύσεις και υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured