Τίποτα πιο ανακουφιστικό στο τέλος μιας κρύας χειμωνιάτικης ημέρας από ένα ζεστό πιάτο φαγητό (σπιτικό ή delivery, ό,τι κάνει κέφι ο καθένας, εγώ δεν κρίνω!), στρογγυλοκάθισμα στην αγαπημένη γωνιά του σπιτιού, μια ζεστή fleece κουβέρτα στα πόδια και μια καλή σειρά για παρέα στην οθόνη. Ξεκοκκαλίσαμε τον κατάλογο του Disney+ και βρήκαμε έξι σειρές -ανάλαφρες, easy-to-watch αλλά ταυτόχρονα εθιστικές και ό,τι πρέπει για binge- που θα σε βάλουν στον κόσμο τους για μέρες και θα σου κρατήσουν τέλεια συντροφιά τα κρύα βράδια του χειμώνα. Βλέπεις, όλες τους είναι τοπ στο είδος τους και έχουν πολλούς, πολλούς κύκλους.

Modern Family

Κύκλοι 1 έως 11

Τι να πρωτοπεί κανείς για την κωμωδία των 22 βραβείων Emmy και των αναρίθμητων διθυράμβων και επαίνων. Τρεις διαφορετικές οικογένειες παρουσιάζονται μέσα από τον φακό ενός σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ και του συνεργείου του και τα ευτράπελα δεν έχουν σταματημό. Ρεσιτάλ ερμηνειών από τους Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen και Ty Burrell. Δεν θα τους χορταίνετε. Στο Disney+ θα βρείτε και τους 11 κύκλους της σειράς.

How I Met Your Mother

Κύκλοι 1 έως 9

Εννέα ολόκληρους κύκλους χρειάστηκε ο Ted (Josh Radnor) για να αφηγηθεί στα παιδιά του την ιστορία γνωριμίας του με την μητέρα του, μα κυρίως την ιστορία φιλίας του με την Robin (Cobie Smulders), τον Marshall (Jason Segel) και την κοπέλα του Lily (Alyson Hannigan) και βέβαια τον ανεκδιήγητο Barney Stinson (Neil Patrick Harris), έναν από τους πιο απολαυστικούς, καλογραμμένους, ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες που έχουν περάσει ποτέ από την αμερικανική τηλεόραση. Με πάσα βεβαιότητα, θα κολλήσετε, από το πρώτο επεισόδιο.

New Girl

Κύκλοι 1 έως 7

Μετά από έναν κακό χωρισμό, η Jess (Zooey Deschanel) αναζητά ένα νέο μέρος για να μείνει και μια διαδικτυακή αναζήτηση την οδηγεί σε μια υπέροχη σοφίτα…Εκεί θα συναντήσει τρεις ανύπαντρους άντρες: τον πιο «προσγειωμένο» αλλά... κουρασμένο Nick (Jake Johnson), που εγκατέλειψε τη νομική και έγινε μπάρμαν, τον... πολύ περήφανο για τους κοιλιακούς του Schmidt (Max Greenfield) και τον Winston (Lamorne Morris), έναν έντονα ανταγωνιστικό πρώην αθλητή που δεν ξέρει τι να κάνει με τη ζωή του. Μαζί με την κολλητή της Jess από τα παιδικά της χρόνια, Sissy (Hannah Simone), οι πέντε τους θα καταλήξουν να σχηματίζουν μια γοητευτικά δυσλειτουργική –ή παράξενα λειτουργική– οικογένεια. Υπέροχα relatable χαρακτήρες και ένα γεμάτο σασπένς "will they/won't they?" ανάμεσα στην Jess και τον Nick, που βάζει εύκολα κάτω οποιαδήποτε rom com.

Desperate Housewives

Κύκλοι 1 έως 8

Ιστορική σειρά για την αμερικανική τηλεόραση, το Desperate Housewives (κάτι ανάμεσα σε Sex and The City και Twin Peaks) εισήγαγε αυτό το νέο είδος ελαφριάς «αστυνομικής dramedy» από το οποίο στη συνέχεια άντλησαν έμπνευση δεκάδες άλλες σειρές, από το Big Little Lies, μέχρι τον δικό μας Παπακαλιάτη. Την αρχή όμως έκαναν το 2004 οι Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross και Eva Longoria, όταν υποδύθηκαν τις «απεγνωσμένες νοικοκυρές» της Wisteria Lane των οποίων η ζωή κλονίζεται όταν η πέμπτη της παρέας -και γειτόνισσα- αποφασίζει (στο 1ο επεισόδιο) να βάλει τέλος η ίδια στη ζωή της. 

Atlanta

Κύκλοι 1 έως 4

Από τις καλύτερες σειρές της τελευταίας δεκαετίας, και ειδικού μουσικού ενδιαφερόντος, για σένα που διαβάζεις Avopolis. Donald Glover (aka Childish Gambino) πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί αυτή τη σειρά που σχολιάζει την αμερικανική hip hop σκηνή, με τον πιο quirky και αστείο τρόπο. Απολαυστικοί Brian Tyree Henry, LaKeith Stanfield και Zazie Beetz πλαισιώνουν τον Glover σχηματίζοντας ένα cast ensemble με φανταστική χημεία, στο οποίο δεν γίνεται παρά να εθιστείς.

Family Guy

Κύκλοι 1 έως 22

Τέλος, αν τίποτε από τα παραπάνω δεν σας καλύπτει και αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να κάνετε "switch off" στο τέλος της ημέρας είναι να αφεθείτε σε νευρικό γέλιο μέχρι δακρύων, τότε το Family Guy είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Ο Peter, η σύζυγός του Lois, τα τρία τους παιδιά -το σπασικλάκι Meg, o αδέξιος και ανώριμος Chris, το πανούργο μωρό Stewie και ο σκύλος που μιλάει (και πίνει μαρτίνι) Bryan θα γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι και θα σας κολλήσουν τις back-to-back ξεκαρδιστικές ατάκες τους σαν τσίχλα στο μυαλό.

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel,Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τo Disney+ στο www.disneyplus.com.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured