Σάββατο βράδυ και μετά τη συναυλία στην Πλατεία Νερού μαζί με την παρέα ανηφορίσαμε προς την πλατεία για ποτό και κουβέντα. Η ίδια μουσική παρέα που χρόνια τώρα πάμε μαζί σε συναυλίες. Και φυσικά όλο το ενδιαφέρον μας κάθε καλοκαίρι είναι το ποιος, που, πότε ροκάρει! Μετάφραση: Πως θα γίνει να βρίσκομαι καθημερινά εντός εκτός κι επί τα αυτά και μέσα σε  ροκ συναυλιακή νιρβάνα.
«Σα να βρίσκεσαι στο θρυλικό γκαζόν του Woodstock και στα μεγαλύτερα συναυλιακά κέντρα του πλανήτη!» πετάγεται ενθουσιασμένη η Εύα.
«Τι φανταστική που ήταν η Lisa Gerrard τότε στον Λυκαβηττό»… 

Ο Πέτρος έριξε την πληροφορία βόμβα: Mας μίλησε για το ολοκαίνουργιο άρτι αφιχθέν κινηματογραφικό κανάλι της Nova, το NovaRock, που αυτό το καλοκαίρι είναι στο on για να προσγειώσει τους απίστευτους  θρύλους της ροκ σκηνής στα παρκέ μας. Φορέστε τα hippie freak καλοκαιρινά σας…και συντονιστείτε στη Nova τώρα απ τον καναπέ του σπιτιού σας.
«Αυτό το καλοκαίρι είμαστε κομπλέ νομίζω» λέει ο Αρης, ευκαιρία να ταξιδέψουμε στ αγαπημένα μας ροκ μονοπάτια με το Nova Rock .
«Εγώ πάντως προετοιμάζομαι για κάθε βράδι τζαμαρίσματα ενώ, παιδιά την Παρασκευή 21 Ιουνίου μην κανονίσετε τίποτα. Είστε καλεσμένοι στη βεράντα μου». Λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής, ετοιμάσου να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία μέσα από ένα μαραθώνιο μουσικών ταινιών, από τις 08:00 το πρωί.Ναιιι!!

bohemianin

Stairway to Heaven
 
Άκου τώρα τίτλους με πρώτο και καλύτερο το φετινό πολυβραβευμένο, blockbuster «Bohemian Rhapsody» (2018), το οποίο έχει στο οπλοστάσιο 4 βραβεία Όσκαρ! Και βεβαίως εκείνο του Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Ράμι Μάλεκ. Το Οσκαρικό «Ένα Αστέρι Γεννιέται» (2018) με τους Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga, που κέρδισε το φετινό Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού.
Το θρυλικό ντοκιμαντέρ των Led Zeppelin «Ένα Ζέπελιν Γεμάτο Τραγούδια» (1976). Φυσικά και θα δεις x5 το «Purple Rain» με τον Prince, το μαγικό «Το Τριαντάφυλλο» (1980) που κάνει focus στη ζωή της Τζάνις Τζόπλιν με την Μπέτι Μίντλερ…Δεν παίρνουμε ανάσα που λες, απ τις επιλογές που έχεις, αλλά μην χάσεις με τίποτα  το «Pink Floyd: The Wall» (1982) του Άλαν Πάρκερ για το ομώνυμο άλμπουμ των Pink Floyd…Αλλά και το μοναδικό ιστορικό ντοκιμαντέρ για ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ όλων των εποχών, το «Γούντστοκ» (1970)! Από τα άχαστα του καναλιού, το «Jailhouse Rock» (1957) με τον Elvis Presley και το «Ο Θρύλος του Ροκ» (1989) βασισμένο στη ζωή του Τζέρι Λι Λιούις με τον Ντένις Κουέιντ.

aaarockis
 
Σου λέω, φέτος στη Nova θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όχι μόνο ένα φουλ μουσικό καλοκαίρι, αλλά και movie on με κινηματογραφικές πρεμιέρες με άρωμα Όσκαρ! Oι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσoυν και τις δημοφιλέστερες δημιουργίες που φλέρταραν και κέρδισαν τα φετινά χρυσά αγαλματίδια, μαζί με αξιομνημόνευτες ερμηνείες, όπως και σειρές που θα έχεις στο σαλόνι σου, σε προβολή ταυτόχρονα με την Αμερική κι ανεξαιρέτως ξεκαρδιστικά παιδικά.
 
Σου δίνουμε ιδέες να απολαύσεις τα αγαπημένα κοκτέηλς των ροκ σταρ μαζί με τις ταινίες:
 
 
Janis Joplin / Βάζο της Louisiana

1 σφηνάκι Southern Comfort
20ml χυμός λεμόνι
20ml χυμός μήλου
2 κουτ. γλυκού μαρμελάδα βερύκοκο
8 φυλλαράκια μ.έντας
15ml σιρόπι γλυκόζης
 
Γεμίστε το βάζο μέχρι την μέση με σπασμένο πάγο. Βάλτε τα συστατικά σε ένα βάζο αναμείξτε, στρίψτε το καπάκι και ανακινήστε το. Γαρνίρετε με μια φλούδα λεμονιού.

 
pinkfloydin

Freddie Mercury / 
Vodka Tonic
 
Το συνηθισμένο ποτό του το βράδι ήταν βότκα Stolichnaya μαζί με Schweppes tonic και πάγο.
 
aaarockins

The Led Zeppelin Coctail
 
1 φλιτζάνι Canadian Club Whiskey
1 φλιτζάνι καφές 
 
Συνδυάστε τα σε ψηλό ποτήρι και σερβίρετε.

The Jimmy Page Coctail
 
Μισό φλιτζάνι  Canadian Club Whiskey
Μισό φλιτζάνι  γάλα
1 ½ φλιτζάνι γάλα καρύδας  
 
Ανακατέψτε δυνατά. Συνδυάστε τα σε ψηλό ποτήρι. Γαρνίρετε με μοσχοκάρυδο.

 
aaarockin

Prince/ Purple Rain Coctail
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει αφιέρωμα στα διάσημα κοκτέηλ που ροκάρουν χωρίς Purple Rain - και αυτό το κοκτέιλ είναι το πιο θεατρικό από όλα αυτά. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας μάλλον είναι η σωστή επιλογή.
 
2 μέρη Τζιν Hendrick’s
2 μέρη Σαμπάνια
1 μέρος Creme de Violet ή Parfait d Amour λικέρ
5 μέρη λεμόνι
 
Σε ένα σέηκερ, συνδυάστε το τζιν Hendrick’s, το λικέρ, τη σαμπάνια και το λεμόνι, ανακινήστε και σερβίρετε σε παγωμένο ποτήρι σαμπάνιας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured