«Την τελευταία Κυριακή του Γενάρη, θα χορέψουμε. Πιστέψτε μας, θα χορέψουμε.» γράφαμε πριν από λίγες ημέρες στο Avopolis, ενώ αναμέναμε με ανυπομονησία να κλείσουμε την (έντονη μάλιστα συναυλιακά) εβδομάδα μας στο Ωδείο Αθηνών, παρέα με τον Ισπανό μάγο της techno John Talabot, τον Νορβηγό DJ Sotofett (για πρώτη φορά μάλιστα στην Ελλάδα) καθώς και την «δική μας» Giganta, η οποία ήμασταν σίγουροι θα ήταν ιδανικό warm-up για τα όσα θα επακολουθούσαν.

Από τις περιπτώσεις "you had to be there", οι βραδιές EDEN που διοργανώνει η ομάδα του Plisskën, έχουν καθιερωθεί πλέον ως σημείο συνάντησης και σύνδεσης για όλους τους λάτρεις της dance, της techno, της ambient, της deep house και της eclectic ηλεκτρονικής μουσικής, που δίνοντας κάθε φορά το παρών σε αυτά τα κυριακάτικα events έχουν αποδείξει επανειλημμένως πως η συγκεκριμένη σκηνή δεν αγκαλιάζει μόνο τα πλάσματα της νύχτας. 

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ωδείο Αθηνών την Κυριακή  29 Ιανουαρίου. Επιβεβαιώνουμε πως "Sundays are back", όπως λέει και το μόττο των EDEN parties, και ραντεβού στο επόμενο!  

djsotofett-1djsotofett-2

johntalabot-7djsotofett-3djsotofett-4johntalabot-1

johntalabot-5johntalabot-4johntalabot-6johntalabot-8johntalabot-9

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured