Είναι πραγματικά δύσκολο να προσπαθήσει κάποιος να αποτυπώσει με λόγια τι σημαίνει ελληνικός Cult Κινηματογράφος. Μόνο όταν είσαι μάρτυρας των γεγονότων και θεατής των ταινιών μπορείς να πιάσεις το νόημα... Όχι γιατί απλά τα βλέπεις, αλλά γιατί η ουσία βρίσκεται στην (συνουσία, λέει κάποιος σοφός) αλληλεπίδραση μεταξύ ταινιών, ατακών και κόσμου.

Το Φεστιβάλ πέτυχε... Ο κόσμος το αγκάλιασε περισσότερο από κάθε άλλη φορά και εμείς φύγαμε με το ηθικό, και όχι μόνο, ψηλά.

(Μετά τις φωτογραφίες ακολουθεί μήνυμα του μεγάλου Τέλη Σταλόνε προς τους αναγνώστες μας και θεατές του Φεστιβαλ)

Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης προλογίζει...

"Γενιά της Τσόντας, Λαέ της κυλότας και του σουτιέν"...

Η Βράβευση...

O Πέτρος Κουτσιούμπας ευχαριστεί τον Κώστα Γκουζγκούνη για την προσφορά του εκ μέρους όλων των εργαζομένων στο Gagarin 205.

O ΜΕΓΑΣ

Ακολουθεί η επιστολή του θρυλικού Τέλη Σταλόνε...

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, σε πρώτη μου δημόσια εμφάνιση ύστερα από απουσία 20 χρονών, βρίσκομαι κοντά σας απόψε, για να εκφράσω την αγάπη μου και την εκτίμησή μου σε όλους εσάς που στηρίξατε και στηρίζετε ακόμα με την παρουσία σας εδώ, τον «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ» που στόχος του μεταξύ άλλων ΉΤΑΝ και η αναβάθμιση της ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, έτσι, ώστε να απαντηθούν οι ερωτικές μας προσδοκίες και να δοθούν λύσεις – ΠΡΑΞΕΙΣ, στις όποιες φαντασιώσεις μας χωρίς ΤΑΜΠΟΥ και ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Χαιρετίζω την αποψινή εκδήλωση και συγχαίρω τους οργανωτές του 3ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ CULT ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ευχόμενος επί τη ευκαιρία της Γιορτής του ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ, σε όλες και όλους σας, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ SEX, πάντα όμως με σεβασμό, αλληλοκατανόηση και ΑΓΑΠΗ, μιας και η καθημερινότητά μας χωρίς κόμπλεξ πια, αναστολές ή ντροπαλότητες ή διλήμματα, θέλει να αγκαλιάσει οριστικά την κάθε μορφή σεξουαλικής έκφρασης, απ’ όπου και αν προέρχεται, όπου και αν απευθύνεται.

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ
Ο ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

ΤΕΛΗΣ ΣΤΑΛΟΝΕ

Αθήνα 14/2
Αγ. Βαλεντίνου 2005

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured