Δεκέμβριος 1984- Δεκέμβριος 2004. Είκοσι χρονάκια φύγανε και δεν ξαναγυρνάνε! Και αυτή ακριβώς η συνειδητοποίηση είναι που μας κάνει να γυρεύουμε διαρκώς το νόημα της ζωής στην κάθε της στιγμή. Όπως ο καθένας το ορίζει για τον εαυτό του. Βέβαια, άλλοτε τα καταφέρνουμε και άλλοτε όχι…



Όμως για μας που νιώσαμε ξάφνου το αίμα μας να βράζει στις φλέβες μας με το άκουσμα του “Wizard” και έκτοτε αυτοδεσμευτήκαμε σε αυτό που λέγεται rock ‘n’ roll στάση ζωής προσχωρώντας στην «μεταλλική κοινότητα», κακά τα ψέματα, το περιοδικό “Metal Hammer” με τον υπότιτλο “Heavy Metal” στάθηκε εξ αρχής η Βίβλος μας!



Να λοιπόν πιο ήταν το νόημα τούτης της σύναξης που αποδείχθηκε αληθινή γιορτή: να βρεθούμε για άλλη μια φορά μαζί, να μοιραστούμε τα ίδια ακούσματα, να πιούμε στην υγεία των κολλητών μας και στην τελική, να γεμίσουμε τις «μπαταρίες» μας μέχρι την επομένη, εξολοθρεύοντας τα άλατα που η καθημερινότητά μας θέλει στη βάση του αυχένα μας!



Ξέφρενο head banging, αμέτρητα δώρα- μικρά και μεγάλα, κι ως εκ τούτου, ο γνώριμος χώρος του ιστορικού «Ρόδον» έγινε για πολλοστή φορά το σπίτι μας. Επίτιμοι φιλοξενούμενοι ανάμεσά μας, οι Mille Petrozza (Kreator), Jon Oliva (Savatage), Schmier (Destruction) & Ευθήμης Καραδήμας (Nightfall) που έβαλαν και δαύτοι τη χερούκλα τους στο να μας…πάρει και να μας σηκώσει!



Εν κατακλείδι, αυτό που κατάλαβα εγώ είναι πως ο εορτασμός των είκοσι χρόνων του Metal Hammer δεν ήταν παρά μια «φθηνή δικαιολογία», αυτή δηλαδή που χρειαζόμασταν για να ξεβιδωθούμε! Κάτι μου λέει δε πως εφόσον έγινε χαμός στο ίσιωμα, δε θα αργήσουμε να τα ξαναπούμε τοιουτοτρόπως…



Και του χρόνου να είμαστε καλά μάστορες!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured