Photos: Olga K.

Είναι γεγονός ότι δεν είχαμε υποδεχτεί με ενθουσιασμό την ανακοίνωση της συμμετοχής των Η.Ι.Μ. στο line up του Rockwave. Δυστυχώς η χθεσινή τους εμφάνιση έκανε τα πάντα για να επιβεβαιώσει την επιφυλακτικότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε το συγκεκριμένο group. To λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι από κουβέντες που είχαμε μετά από την εμφάνιση, το group δεν ικανοποίησε ούτε τους fan, οι οποίοι είχαν συρρεύσει για να τους ακούσουν από κοντά. Πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού από την αρχή φάνηκε ότι η φωνή του frontman, απλά, δεν «έβγαινε» και ότι ο ήχος ήταν σε μέτρια επίπεδα.

Από περιέργεια κατηφορίσαμε κοντά στην σκηνή για να δούμε από κοντά την μπάντα και διαπιστώσαμε ότι ο Ville, μάλλον, περνάει τη χειρότερη φάση στην οποία μπορεί να βρεθεί ένας rock star. Με εμφάνιση εντελώς διαφορετική από ότι μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα, η οποία δεν του «ταιριάζει» κιόλας: ατημέλητο μακρύ μαλλί και μούσι, μας θύμισε μέλη από hard rock μπάντες των αρχών της δεκαετίας του ‘70.

Η λιπόσαρκη φιγούρα του ήταν σχεδόν ακίνητη σε κάθε τραγούδι και ζήτημα ήταν να περπάτησε μερικά μέτρα καθ’ όλη τη διάρκεια του set. H επαφή του με το κοινό ήταν σχεδόν ανύπαρκτη με αποτέλεσμα αυτό να τους παρακολουθεί καθηλωμένο. Εξαίρεση, όταν έπαιζαν τις πολύ γνωστές επιτυχίες τους που από μόνες τους ξεσήκωναν ορισμένους, αλλά και πάλι για λίγο.

Όταν ο frontman βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση επόμενο είναι και η υπόλοιπη μπάντα να «κολυμπάει σε ρηχά νερά», όση δεξιοτεχνία και αν κατέχει… Κι ο ήχος δεν ήταν αντάξιος group που εμφανίζεται προτελευταίο σε βραδιά ενός τέτοιου festival.

Σίγουρα, το χτεσινό Rockwave για διάστημα μιας ώρας έχασε κάτι από τη λάμψη του…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured