Αυτό είναι το μυαλό που κουβάλησαν οι Trail of Dead στην Ευρώπη, και με αυτό μας κατέπληξαν την μιάμιση ώρα που κράτησε η εμφανισή τους. Από τις πιο εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις (έτσι κάπως φαντάζομαι θα ήταν και μία των Stooges), με τους τέσσερις Τεξανούς να τα δίνουν όλα παίζοντας με απαράμιλλη ενεργητικότητα το μεγαλύτερο μέρος του πρόσφατου album τους, το εξαιρετικό Madonna, και κάποια από το πρώτο τους. Και φυσικά μέχρι το τέλος διέλυσαν τα πάντα, διότι αν δεν το έκαναν τότε όλοι αυτοί που ήρθαν να τους δουν, θα έφευγαν δυσαρεστημένοι. 

Σε όλη τη διάρκεια, έφευγαν ιπτάμενα αντικείμενα από τη σκηνή προς το κοινό, από μπουκάλια εώς βάσεις μικροφώνων, κομμάτια του drum kit, ακόμα και την κιθάρα του Conrad είδαμε να περιπλανιέται κάποια στιγμή πάνω από τα κεφάλια των θεατών. 

Γίναμε μάρτυρες αναρίθμητων stage-diving, ακόμα και τον Jason Reece να παίζει κιθάρα στα χέρια του κοινού, τον Neil να ασελγεί με κάθε ευκαίρια πάνω στον ενισχυτή του, και ύστερα μετά από ένα εκρηκτικό τέλος όλα μα όλα να έχουν γκρεμιστεί, και οι τέσσερις Τεξανοί εξουθενωμένοι και εκστασιασμένοι είτε να κουλουριάζονται σε μία γωνία με μία μπύρα στο χέρι σαν τον Jason, είτε να τρέχουν backstage για να περιποιηθούν τις πληγές τους, σαν τον Neil. Encore; Αδύνατο!

"Μετά από κάθε συναυλία νιώθω να πονάω ακόμα περισσότερο σε όλο μου το σώμα. Σήμερα χτύπησα το χέρι μου, τον λαιμό μου, το δεξί μου πόδι και τη μέση μου" λέει ο Neil Busch δείχνοντας τις πληγές του. Ναι, αλλά σου αρέσει Neil, μην γκρινιάζεις! "Αυτό είναι αλήθεια! Ίσως τελικά είμαι απλά ένας μεγάλος μαζοχιστής!"

Σκληρή δουλειά να είσαι το πιο συναρπαστικό ζωντανό νέο group αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει!

Ενώ αποχαιρετούσα τους Trail Of Dead και τους άφηνα να συνεχίσουν την περιοδεία, ο Conrad μου είπε ότι παρά το ότι δεν υπάρχουν ακόμα μινώταυροι θέλει να έρθει να παίξει στην Ελλάδα. "Έχετε κανένα festival το καλοκαίρι, για να παίξουμε και να πάμε και διακοπές στα ελληνικά νησιά;" Εχουμε ...κάτι σαν φεστιβάλ... "Ελπίζω τότε να τα πούμε εκεί σύντομα!"

Από το στόμα σου και στου Δία το αυτί, Conrad! 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured