Σκεφτήκαμε πως μία ακόμα συνέντευξη θα ήταν μάλλον κουραστική. Αλλά το Magnitogorsk – η διεθνής συνεργασία του δικού μας Absent Without Leave με τους Ιταλούς Port-Royal – άξιζε μιας περισσότερης προβολής. Οπότε ζητήσαμε από τους ίδιους τους δημιουργούς να σχολιάσουν ένα-ένα τα κομμάτια της κοινής τους δουλειάς!

Ernst Bloch

«Ήταν ήδη γραμμένο και ηχογραφημένο από τον Μάρτιο του 2003. Στη συνέχεια προσθέσαμε επιπλέον παραγωγή σε πιο πρόσφατα χρόνια. Πρόκειται για το δίδυμο αδερφάκι του “Karola Bloch”, είναι ας πούμε η αρσενική πλευρά αυτού και η ολοκλήρωσή του. Με αυτό έχει κανείς τελικά μια ορατότητα 360 μοιρών στο «Bloch-Port-Royal» σύμπαν!».


Agent 008 Codename Littlehorses (aka The Lazybones)


«Αυτό είναι φόρος τιμής σε έναν ακόμα θρυλικό χαρακτήρα της Port-Royal οικογένειας (μετά το “Attonery Very Bad aka The Worst”!). Αν τον συναντούσες, θα ξέχναγες αμέσως όλα τα σχετικά με τον 007! Καλό είναι επίσης να αναφερθούμε στην αντίθεση μεταξύ της ειρωνείας του τίτλου και της αίσθησης βαθιάς θλίψης του τραγουδιού…».


Severnaya

«Αυτό είναι ένας μικρός φόρος τιμής στην ακόμα αγνή ατμόσφαιρα του ρωσικού βορρά, όπου όλα μένουν πάντοτε τα ίδια, ακόμα και όταν αλλάζουν…».

Blind

«Remix ενός όμορφου κομματιού του φίλου μας Γιώργου/Absent Without Leave!».

On A Carousel

«Ένα κομμάτι που έγραψα την άνοιξη του 2008 και το οποίο μου φέρνει αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία. Η πρώτη εικόνα που μου ήρθε στο μυαλό παίζοντάς το είναι αυτή ενός carousel».

My Music Is Still Sad Though I Found My Happiness

«Το κομμάτι αυτό είναι αφιερωμένο στην κοπέλα μου, την Ευτυχία, εξού και ο τίτλος του. Το έπαιζα στα live μου από το 2007, αρκετό καιρό πριν κυκλοφορήσει, και από ότι έχω καταλάβει είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια, όχι μόνο δικό μου, αλλά και πολλών άλλων».

Evening Walks

«Συνδυάζοντας τις κιθάρες με τα πλήκτρα και τα ηλεκτρονικά beats, το κομμάτι αυτό έρχεται ακόμη πιο κοντά, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα, στον ήχο των Port-Royal. Γράφτηκε μετά από κάποιες όμορφες βραδινές βόλτες το καλοκαίρι του 2008».

Zobione pt2

«Ένα remix σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια των Port-Royal. Βλέποντας το από τη δική μου οπτική γωνία του πρόσθεσα κάποια πλήκτρα στην αρχή και μετά αρκετές ακόμη κιθάρες».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured