The Gift: The Journey of Johnny Cash (προβλήθηκε Δευτέρα 24/5)

Το διαρκές ενδιαφέρον του κοινού για το πρόσωπο, τη ζωή του και το έργο του Johnny Cash έχει θρέψει ως τώρα κάμποσες μεταθανάτιες εκδόσεις δίσκων, αλλά τραβάει την προσοχή και των κινηματογραφιστών.

Αυτό το ντοκιμαντέρ έκανε επίσημη πρεμιέρα για τους προσκεκλημένους στο SXSW Film Festival, διαρκεί 90 λεπτά και είναι δουλειά του Thom Zimny, ο οποίος έχει κερδίσει βραβείο Emmy για το Springsteen on Broadway.

Επιθυμία του ήταν να σκιαγραφήσει την «άνοδο, πτώση και αναγέννηση» του Johnny Cash και το καταφέρνει, χωρίς να παγιδεύεται σε κλισέ, και με τη βοήθεια αδημοσίευτου μέχρι σήμερα αρχειακού υλικού, παραχωρημένου από την οικογένεια και τους συνεργάτες του.


Πώς θα δω τις ταινίες;

Συντονίζεστε οποιαδήποτε στιγμή, από τις 21:00 της ημέρας προβολής και για τις επόμενες τρεις ημέρες, στο  www.avopolis.gr/backstage. Συνδέετε με την τηλεόρασή σας, εάν το θέλετε. Τα εγγεγραμμένα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ταινία εντός 7 ημερών. Εγγραφή εδώ.

Πώς θα ενημερώνομαι για τα online events και τις ταινίες;

Από το www.avopolis.gr  και το www.avopolis.gr/backstage. Μπορείτε να εγγραφείτε σε 1 λεπτό, δωρεάν, με το email σας,  εδώ.

Είναι οι ταινίες δωρεάν για όλους;

Όλες οι προβολές είναι δωρεάν. 

Που θα δω τις υπόλοιπες ταινίες του Backstage Film Festival;

Εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured