Αυτή την Κυριακή το βράδυ έχει δωρεάν προβολή Lemmy!

 

Ο Lemmy είναι από τις λίγες φιγούρες του ευρύτερου rock 'n' roll που χαίρει καθολικής αποδοχής και εκτίμησης. Οι συστάσεις είναι περιττές για έναν τέτοιο θρύλο, κανείς όμως δεν μπορεί να πει ότι ξέρει τα πάντα για την πολυτάραχη ζωή του. Το ομώνυμο ντοκιμαντέρ, που εμφανίστηκε πριν ακριβώς 10 χρόνια, έγινε δεκτό με ενθουσιασμό, καθώς φώτιζε πτυχές από την καριέρα του που πολλοί δεν γνωρίζαμε, με ενδιαφέρουσες απόψεις, παρασκήνια συναυλιών και πολλά ονόματα παρόντα (Metallica, Οzzy Osbourne, Henry Rollins, Mick Jones, Anthrax, Slash κ.α.).

Είναι τέτοιο το ενδιαφέρον για τον Lemmy, μάλιστα, που το ντοκιμαντέρ αυτό δεν ήταν αρκετό: ήδη ετοιμάζεται και βιογραφική ταινία για τη ζωή του.

Αυτό το ντοκιμαντέρ, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αυτή την Κυριακή 28/6, δωρεάν και με ελληνικούς υπότιτλους, στα πλαίσια του Backstage Festival, powered by Pizza Χρυσή Ζύμη. Το φεστιβάλ έχει ξεκινήσει από τις 22 Ιουνίου και θα είναι καθημερινά (μετά τις 22:00) παρόν στις οθόνες σας μέχρι τις 19 Ιουλίου, με μερικές από τις καλύτερες μουσικές ταινίες που έχουμε δει. 
 

Γιατί αξίζει να το δω;

Μέσα από αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με φίλους, θαυμαστές και ομοίους του θρυλικού ιδρυτή των Motörhead, όπως οι Slash, Ozzy Osbourne, Lars Ulrich, Robert Trujillo, φανερώνονται λιγότερο γνωστές πτυχές και ανέκδοτες ιστορίες από τη ζωή του Lemmy. Πέρα από τις περιοδείες του με τους Motörhead, το ντοκιμαντέρ αυτό δείχνει το πώς ο Lemmy περνούσε αμέτρητες ώρες στο Rainbow Bar στο Λος Άντζελες, που είναι και ο λόγος που δεν άφησε ποτέ το φτηνό του διαμέρισμα, καθώς βρισκόταν σε απόσταση βολής από το αγαπημένο του στέκι. Οι συζητήσεις με τον Dave Grohl, ο γιος του Paul και κιθαρίστας που τον έχει συνοδεύσει στη σκηνή και πολλοί ακόμη αφηγούνται πικάντικες ιστορίες, σε ένα ντοκιμαντέρ που ενδιαφέρει όλους τους Motorheads, ανεξαιρέτως. Ή μήπως όλους τους μουσικόφιλους;
 

Κι αν δεν μπορώ να συντονιστώ ακριβώς στις 22:00;

Μην ανησυχείς, δεν θα χάσεις την ταινία. Κάθε ταινία είναι διαθέσιμη on demand μετά από αυτή την ώρα και μέχρι το άλλο πρωί. Κι αν θέλεις να χορτάσεις πρώτα τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, ο Lemmy θα είναι το καλύτερο κλείσιμο της ημέρας. Οποιαδήποτε στιγμή μετά τις 10 το βράδυ, μπορείς να μπεις στο https://www.avopolis.gr/backstage και να απολαύσεις το (must-see) ντοκιμαντέρ. Εμείς θα είμαστε εκεί, με την ένταση όσο πιο ψηλά γίνεται και έτοιμοι για σχόλια που θα σχετίζονται με τις ατάκες του. Αλλά 15' πριν ξεκινήσουμε, θα βάλουμε στον φούρνο τις αγαπημένες μας γεύσεις από την Pizza της Χρυσής Ζύμης (την ξεχωριστή… Barbeque, την κλασική Margherita, τη διάσημη Special), με εκλεκτά υλικά και μυρωδάτες σάλτσες με βότανα & μπαχαρικά. Σας περιμένουμε, αυτή την Κυριακή το βράδυ, εδώ στο https://www.avopolis.gr/backstage. #Xrisizimi #Denetixepetixe #Pizzalovers #pizza

Για δες και το trailer για να ψηθείς:

Διάβασε και εδώ το πλήρες πρόγραμμα του festival.
 


 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured