Charles Bradley - The Soul of America, online προβολή και σήμερα Παρασκευή 26/6

«Εδώ και 48 χρόνια κάνω τον James Brown, τώρα ήρθε η στιγμή να κάνω τον εαυτό μου. Τον Charles Bradley».

Ο κινηματογραφιστής Poull Brien παρουσιάζει το μικρό θαύμα της ταραγμένης ζωής του Charles Bradley  που έγινε αναπάντεχα σταρ της soul στα 62 του χρόνια με το ντεμπούτο album του No Time for Dreaming το 2011. Μετά από δεκαετίες δυσκολιών, κακουχιών και ματαιωμένων ονείρων, o Charles Bradley, που μεγάλωσε σχεδόν στον δρόμο, προερχόμενος από μια διαλυμένη, μονογονεϊκή οικογένεια και εργάστηκε για χρόνια ως μάγειρας καις ως performer - μίμος του James Brown, αποδεικνύει με την μικρή και ταυτόχρονα μεγάλη προσωπική του ιστορία, ότι πάντα υπάρχει χρόνος για όνειρα, αρκεί να έχεις εκείνο το μικρό κάτι που θα τους δώσει χώρο. Για τον Bradley, αυτό το κάτι ήταν το πηγαίο ταλέντο που ξεχείλιζε και η γνήσια στόφα του καλού που, στην περίπτωσή του, κέρδισε έστω και στα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Παρότι σύντομο σε διάρκεια, το ντοκιμαντέρ αποδεικνύεται βαθιά συγκινητικό, ακολουθώντας μια ανθρώπινη ιστορία κι ένα μη προνομιούχο ταξίδι στον προορισμό ενός προσωπικού αμερικανικού ονείρου. Συγκλονιστικό και σπαρακτικό, απλό και αληθινό το ντοκιμαντέρ για τον Charles Braldey, είναι ένα συμπυκνωμένο μάθημα ζωής γεμάτο μηνύματα και μοτίβα που θα μπορούσαν να είναι κλισέ, αλλά δεν είναι. Για την ακρίβεια είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Το φιλμ απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στην πρεμιέρα του, στο SXSW του 2012.

Παρασκευή 26/6, δωρεάν προβολή στις 22:00 στο www.avopolis.gr/backstage

Συντονίσου για ταινιούλα λίγο πριν τις 10 το βράδυ, αλλά 15’ πριν διάλεξε την αγαπημένη σου γεύση από την Pizza της Χρυσής Ζύμης (Barbeque, Margherita, Special) και βάλε την στον φούρνο, γιατί... το σηκώνει η βραδιά. Πίτσα, ανοιχτά παράθυρα ή βεράντα και η ένταση δυνατά για να απολαύσουμε μουσικάρες. #Xrisizimi #Denetixepetixe #Pizzalovers #pizza

Δες το trailer:


 

Λίγα λόγια για το Backstage Festival

Από τις 22 Ιουνίου και μέχρι τις 19 Ιουλίου, το Avopolis μετατρέπεται στο δικό σας home cinema, χωρίς περιορισμούς και χωρίς υποχρέωση εγγραφής. Φτιάχνετε τον δικό σας σκηνικό, κάθεστε στον καναπέ, αυξάνετε την ένταση και απολαμβάνετε. Κάθε βραδιά γίνεται μια interactive μουσικοκινηματογραφική εμπειρία, με δώρα, ειδικές προσφορές και trivia.

Έτσι, καθημερινά στις 22:00, στο Avopolis θα προβάλλεται εντελώς δωρεάν, μια ταινία μουσικού ενδιαφέροντος, με ελληνικούς υπότιτλους, κορυφαία ποιότητα εικόνας και δυνατότητα full screen mode, με σύνθημα το "Films louder than Music".

Διαβάστε εδώ το πλήρες πρόγραμμα του festival

Η κεντρική σελίδα του Backstage Festival

Facebook event για να ενημερώνεστε για τις προβολές: https://www.facebook.com/events/1201434966859337/
 


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured