Να αφιερώσει ένα κομμάτι στον αδερφό του σκέφτεται ο Liam Gallagher ενόψει της συναυλίας του στο Knebworth

Τι έχει στο μυαλό του ο αγαπημένος τραγουδοποιός;

Να αφιερώσει ένα κομμάτι στον αδερφό του σκέφτεται ο Liam Gallagher, ενόψει της συναυλίας του στο Knebworth το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Μιλώντας στη Zoe Ball στο Radio 2 Breakfast Show, ο Gallagher ερωτήθηκε αν σκοπεύει να στείλει στον Noel μια κάρτα για τα γενέθλιά του που επίσης πέφτουν εκείνο το Σαββατοκύριακο.

«Μπα μπα μπα» απάντησε ο Liam. «Πότε είναι, την Κυριακή; Θα έχω μόλις εμφανιστεί στο Knebworth, να είναι καλά, ίσως κάνω ένα shout out, ίσως του αφιερώσω ένα από το κομμάτια του. Αυτό αρκεί, δεν νομίζετε;».

Οι Oasis εμφανίστηκαν μπροστά σε 250,000 fans τους στο Knebworth το 1996 και την επόμενη εβδομάδα ο Gallagher πρόκειται να επιστρέψει στον χώρο, 25 χρόνια μετά την ιστορική τους συναυλία.

Ο ίδιος ανέφερε στη συνέντευξή του ότι δεν προβλέπονται τσακωμοί και εντάσεις σε αυτή, κυρίως επειδή η μητέρα του, Peggy, θα βρίσκεται στο κοινό.

Ο τρίτος solo δίσκος του Liam Gallagher κυκλοφόρησε επίσημα στις 27 Μαΐου από την Warner με τίτλο C’mon, You Know. Ο ίδιος πρόκειται να τον παρουσιάσει τόσο στη συναυλία του στο Knebworth, όσο και στο δικό μας Release Athens στις 2 Ιουλίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured