Ο Nick Cave μετά τον θάνατο του γιου του: «Τα συλλυπητήρια των θαυμαστών μου είναι μια σπουδαία πηγή ανακούφισης»

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης στην πρώτη του δήλωση έπειτα από τον θάνατο του γιου του, Jethro Lazenby, νωρίτερα αυτόν τον μήνα

Στην πρώτη του δήλωση έπειτα από τον θάνατο του 31χρονου γιου του, Jethro Lazenby, νωρίτερα αυτόν τον μήνα προχώρησε ο Nick Cave, ο οποίος και έχει ζητήσει φυσικά να υπάρξει σεβασμός και τήρηση της ιδιωτικότητας της οικογένειάς του, όσο αυτή βρίσκεται σε κατάσταση πένθους μετά την απώλειά της. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανάρτησε ένα γράμμα στην ιστοσελίδα του, The Red Hand Files, όπου και ευχαρίστησε τους fans του για τα συλλυπητήρια μηνύματα που του έχουν αποστείλει.

Ο Cave ξεκίνησε την επιστολή του όπως ο ίδιος συνηθίζει, δημοσιεύοντας ένα γράμμα από μια διαχρονική του θαυμάστρια. «Αγαπητέ Nick», του γράφει η Teresa από την Uralla της Αυστραλίας, «Δεν θέλω να σε ρωτήσω τίποτα σήμερα. Ήθελα απλώς να στείλω τα εγκάρδια συλλυπητήριά μου για την τραγική απώλεια του Jethro. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω τη συλλογική αγάπη όλων όσων διαβάζουν τις επιστολές σου. Πολλή αγάπη σε εσένα και την οικογένειά σου».

Ο Cave απάντησε στην θαυμάστριά του: «Αγαπητή Teresa, σ’ ευχαριστώ για το γράμμα σου. Πολλοί ακόμη μου έχουν γράψει για τον Jethro, στέλνοντάς μου συλλυπητήρια και άλλες ευγενικές κουβέντες. Αυτές οι επιστολές είναι μια σπουδαία πηγή ανακούφισης και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Θα επιστρέψω στο Red Hand Files σε λίγες εβδομάδες. Με αγάπη, Nick».

Ο Jethro υπήρξε ο γιος του Cave με την Beau Lazenby και η αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει γνωστή για την ώρα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured