Εύη Χουρσανίδη

Ω Θεοί, τι εβδομάδα ήταν αυτή. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως αισθάνομαι εξουθενωμένη από τον καταιγισμό πληροφοριών, αλλά και το συνεχές βίωμα αντιφατικών συναισθημάτων, όσο το πιεσόμετρο στα Social Media συνεχίζει να σφυγμομετρά ακατάπαυστα γνώμες και αναλύσεις επί παντός επιστητού, προκειμένου να βγει (ταυτόχρονη) γνωμάτευση γύρω από τις πλαστικές επεμβάσεις της Madonna, την καλλιτεχνική αξία της Rosalia, τις παραιτήσεις των καθηγητών του Εθνικού, την εμφάνιση των Στέρεο Νόβα, την περιβόητη παράσταση του Παυλίδη στη Στέγη, την επικείμενη επιστροφή της Rihanna (και πόσα ακόμα) -και όλα αυτά, με παγωνιά εκεί έξω και σκοτάδι στο πίσω μέρος του μυαλού, που στοιχειώθηκε για πάντα από φρικαλέες εικόνες νεκρών σωμάτων και καταπλακωμένων παιδιών στα συντρίμια που άφησε πίσω του αυτός ο αδυσώπητος σεισμός.

Λέω στη σημερινή στήλη να κάνουμε focus στα Grammys, γιατί είχαν ξανά επιτέλους ζουμί και προσωπικά κάπως τα ευχαριστήθηκα, μετά από χρόνια που απλά διάβαζα τις βραβεύσεις και σκεφτόμουν «ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι». Φέτος λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι ήταν η Beyoncé, o Harry Styles, o Kendrick Lamar, οι Wet Leg -πανηγυρισμοί για το αγαπημένο μου άλμπουμ από την περσινή χρονιά- (εδώ η λίστα των νικητών), αλλά το μεγαλύτερο σούσουρο προήλθε από τα εξής παρακάτω:

Κοιτάξτε, αν είχα υπάρξει ο ΒΑΤΜΑΝ και κοιμόμουν κάθε βράδυ δίπλα στη Jennifer Lopez, ενδεχομένως κι εγώ να ένιωθα πως έχω τερματίσει σε αυτή τη ζωή, οπότε δεν θέλω να κακολογίσω τον Ben Affleck, ο οποίος όλο το βράδυ ήταν «γλύκανε μωρή λίγο, μην είσαι σαν κακό ψόφο να 'χεις», κι αν αυτή η ατάκα δεν έχει γίνει ακόμα ΜΕΜΕ, ας το κάνει κάποιος, σας παρακαλώ.

 

Μεταξύ μας, δεν ήταν για Album of the Year το Harry's House, αλλά είναι τόσο ακραία συμπαθητικό αυτό το αγόρι που δεν πειράζει, χαλάλι του, εξάλλου πείτε μου ποιος άλλος πέραν του Harry Styles θα μπορούσε να φορέσει τέτοιο outfit και να μην δείχνει σαν άχαρος παλιάτσος, αλλά σαν γλυκιά αμαρτία.

https://www.instagram.com/p/CoTaf87Los7/

https://www.instagram.com/p/CoT3INIr0OU/

 

Στο μεταξύ, respect στους χορευτές του που έμπλεξαν, λέει, με μια πλατφόρμα που γύριζε ανάποδα λόγω τεχνικού προβλήματος και αναγκάστηκαν να κάνουν όλη την χορογραφία αντίστροφα. Ζωντανά. Στα Grammy. 

https://www.instagram.com/p/CoXjT_wDUCo/

 

Δεν μπορώ να αποφασίσω αν βλέποντας την Taylor Swift να χορεύει στα μπροστινά τραπέζια, θέλω να φωνάξω «κάτσε κάτω ρε κοπελιά, μη θες να είσαι διαρκώς το επίκεντρο της προσοχής» ή «ξέρεις τι κάνεις, σιχαμερά πανέμορφο πλάσμα, αύριο ο χορός σου θα είναι πρώτη είδηση παντού».

https://www.instagram.com/p/CoTVlzPuJ6t/

 

Μπράβο στην Kim Petras (πρώτη τρανς καλλιτέχνιδα που κερδίζει Grammy) για το "Unholy", μπράβο στη Beyoncé για το ρεκόρ, και κυρίως μπράβο στη Viola Davis για το EGOT (Emmy, Grammy, Oscar, Tony).

https://www.instagram.com/p/CoTcYVMu2uk/

https://www.instagram.com/p/CoTjRxMu8JL/

 

Μπράβο και στη Madonna για την νηφάλια και to the point απάντησή της στους haters, κι ας αφήσουμε τον καθένα να διαχειρίζεται την εικόνα της ύπαρξής του, με όποιον τρόπο επιλέγει.

https://www.instagram.com/p/CoVJqlrusRg/

https://www.instagram.com/p/CoYOdzSA5mj/

 

ΥΓ: Λατρεύω το Internet:

https://www.instagram.com/p/CoWYiU1sauN/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured