Δημήτρης Λιλής

Στο 7ο επεισόδιο, με την πολύτιμη βοήθεια και γνώση του Άγγελου Κυρούση, το pod τιμά τα 75 χρόνια της θρυλικής Atlantic Records.

Αυτό είναι το σπίτι που έχτισε ο Ahmet Ertegun. Μία από τις πρώτες και σημαντικότερες ανεξάρτητες δισκογραφικές που δίδαξε πολυσυλλεκτικότητα στον ήχο, keep it in the family attitude στη δομή και την διαχείριση και διπλωματία στον τρόπο που πρέπει να χειρίζεσαι την μουσική βιομηχανία αν θες να σε θυμούνται για πάντα.

O Ahmet, ο αδερφός του Nesuhi, o Wexler και o Tom Dowd έβαλαν τα θεμέλια για να χτιστεί ένα από τα εμβληματικότερα labels όλων των εποχών. Από τους Ray Charles, John Coltrane, Aretha Franklin, Led Zeppelin, Cream, Stills, Crosby & Nash, Phil Collins, Foreigner και AC/DC μέχρι τον Bruno Mars, την Cardi B, την SIA, την Lizzo και τον Ed Sheeran ή τον Skrillex, η ιστορία της Atlantic είναι HEAVY AF και δίκαια αυτό τον Οκτώβριο που γιορτάζει τα 75 της χρόνια, έχει το δικό της Incoming επεισόδιο με την πάντα πολύτιμη και καθοριστική για την έκβαση του pod, βοήθεια και σε βάθος γνώση του Άγγελου Κυρούση.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured