Άγγελος Κυρούσης

H νέα σειρά podcast βρίσκει τον Άγγελο Κυρούση και τους καλεσμένους του, να εστιάζουν και να αναζητούν τα ψιλά γράμματα του παρελθοντικού, σύγχρονου και μελλοντικού μουσικού μας γίγνεσθαι.  Στο πρώτο επεισόδιο μαζί με τους Δήμο Πασσά και Νίκο Πετρουλάκη ανταλλάσουν σκέψεις γύρω από το νέο album των Rolling Stones. 

Από τον Nat Hentoff και τα οπισθόφυλλα της Atlantic, τον Ira Gitler, τον Harboro Horace της Kent, τους μουσικούς, τους παραγωγούς και τους εταιρειάρχες, πάντοτε οι σημειώσεις στα βινυλιακά οπισθόφυλλα, είτε ως κείμενα είτε ως εικόνες, έδιναν οπτικές και πληροφορίες, σαφείς, συμπληρωματικές και ουσιώδεις, για τους δίσκους που τις φιλοξενούσαν.

Στο πρώτο μέρος της σειράς, φιλοξενούμενος ο Δήμος Πασσάς, ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου Rock & Roll Circus, Stone-ακιας μεταξύ άλλων, που μας μιλά με όσο υλικό έχουμε λίγο πριν την κυκλοφορία του Hackney Diamonds, για το νέο δίσκο των Rolling Stones. Ο μουσικογραφιάς,dj, ραδιοφωνικός παραγωγός και εν γένει άνθρωπος της μουσικής, Νίκος Πετρουλάκης, ως αμφοτέρως Stone-ακιας δίνει τα 2 σεντς του, στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Εν αναμονή των Stones του 2023, η συνέχεια στις «Σημειώσεις στο Οπισθόφυλλο».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured