Δημήτρης Λιλής

Πατήστε play.

Στον απόηχο των εκλογικών αποτελεσμάτων αντιλαμβάνεσαι την μειονότητα που πραγματικά εκπροσωπείς. Και κατά την μαζική προσέλευση του κοινού σε «συναυλιακά στανταράκια» είναι που «νιώθεις τυχερός» που δεν σε έχουν «ξηλώσει» ακόμα, που σου δίνουν βήμα να γράφεις για αυτά που θεωρείς ουσιαστική και λιγότερο προβεβλημένη καινούρια μουσική. Για αυτά που στα αυτιά των περισσοτέρων ακούγονται κακό, κακό, όχι καλό. Πάντα ήταν δύσκολο, απλά τώρα η κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα θα σου υπενθυμίζει πόσο underdog του πολιτισμού είσαι λίγο πιο συχνά. Το κόλπο είναι να ανασαίνεις και να βγάζεις ακόμα πιο «ιδιαίτερα» μουσικά γούστα με την ελπίδα ότι αν κάποια στιγμή ξαναβγούμε στο φως, θα είσαι από αυτούς που κρατούσαν πάντα το φανάρι.

Το New Music Weekly 053 έχει από Aphex και Gunna μέχρι mid tempo Ιταλικό καγκούρο acid disco. Aν νιώθεις «ανένταχτος» στην τοποθεσία "Ελλάδα 2.0" αυτή η λίστα είναι για σένα.

 

1. CATTANEO, Hamid Shahsavan - II Ragio (Rebirth)

Από την ενδιαφέρουσα συλλογή Brixia Sonora της Rebirth το II Ragio ανοίγει το ενδιαφέρον αφιέρωμα στην Μπρεσκιανή μουσική σκηνή και παντρεύει τους ηλεκτρονικούς ήχους με την παραδοσιακή avant garde και contemporary δημιουργία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured