Δημήτρης Λιλής

Πραγματικά συμβαίνει λοιπόν. Είναι πλέον τόσοι πολλοί οι ενδιαφέροντες δίσκοι που ακόμα και εμείς στο avopolis.gr που πρακτικά είναι η δουλειά μας να τους παρακολουθούμε έχουμε αρχίσει και εμφανίζουμε ελλείψεις. Το timing είναι εξίσου σημαντικό. Για έναν μουσικογράφο είναι θέμα χρόνου να πλασάρει το όνομα ακριβώς ή λίγο πριν από την στιγμή που «καίει» και για έναν μουσικό το στοίχημα είναι να αφήσει εκεί έξω έναν δίσκο που και μήνες μετά να τον ανακαλύψει κάποιος να ακούγεται το ίδιο λειτουργικός όπως την στιγμή που φτιάχτηκε. Αυτό το τελευταίο δεν το λαμβάνουν πολλοί υπόψιν, ειδικά στην hip hop και την εφήμερη ποπ αλλά απο την άλλη αυτή είναι και η μαγεία της στιγμής. Αν δεν πρόλαβες την Dodja με make up γάτας και τον Jared Leto μεταμφιεσμένο σε γάτο, it's all good, μπορείς να έχεις για πάντα την μουσική τους σε Spotify λίστες με εξαψήφια νούμερα (μπου χα χα χα!). 

Pixel

Σχετικά με όσα μέτρησαν σε επίπεδο album και singles νέων κυκλοφορίων (με τις εξαιρέσεις των PJ Harvey και Thundercat x Tame Impala για τα οποία έχετε ενημερωθεί πλήρως από το Avopolis) σε αυτό το 47ο NMW επεισόδιο τα βρίσκετε στη γνωστή Spotify λίστα και στη δεκάδα που ακολουθεί.

1. yene pinku - Heartbeat (yune pinku)

Αφήστε την Grimes να παλεύει με τις AI πλατφόρμες και απολαύστε άψογη ηλεκτρονική μουσική με τη σωστή χρήση των breaks του σήμερα και μελωδίες που σε ταξίδευουν ακόμα και στο φως της μέρας. Ολόκληρο το Babylon IX EP είναι μια όαση μέσα στα αμέτρητα ποστ από τους «Tiesto των ψευδοhipsters» που είναι ασφαλώς οι Bicep...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured